Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a páromat, hogy nudista strandra menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Horvátországba készülünk menni nyaralni. Nem voltunk még nudista strandon, de én szeretném kipróbálni. A párom viszont nem lelkesedik az ötlettől. Szerinte 50 évesen nem fogja pucéran mutogatni magát.

2013. jún. 11. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Valahogy megértem......
2013. jún. 11. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nehéz ebben a korban egy teljesen új szemlélettel megbarátkozni. Ne erőltesd. A naturizmus egyesekben viszolygást vált ki.
2013. jún. 11. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:

a nudisták között különben is vannak fiatalok, de sok hasonló korosztályú sőt idősebbek is vannak,

ebben nincs semmi, mert aki valóban az, az nem nézelődni megy és nem érdekli, vannak persze akik azért mennek

nézd beszélj vele, aztán ha nem akkor ennyi, legfeljebb egyedül bemész, ha akarsz N

2013. jún. 11. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha szégyenlős, vagy más okból idegenkedik az ötlettől, hagyd, nyilván te sem éveznéd aztán, ha ő végig szenvedné az egészet, nem? Menj el egyedül, ha annyira érdekel.
2013. jún. 11. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Válaszút elé azé nem fogom állítani. Egyedül meg nem megyek oda.
2013. jún. 11. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel.

Velem sem akar jönni a férjem.

2013. aug. 18. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!