Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg a páromat erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a páromat erről?

Figyelt kérdés
Elvittem tegnapelőtt mosásra, illetve szervizbe, majd tegnap műszakiztatni a kocsimat. Megkaptam újabb 2 évre, viszont jelezték, hogy vigyem vissza a szervizbe, mert van egy kisebb probléma vele, amit valószínűleg most cseszhettek el szereléskor. Hívtam a szervizt, kedden tudom vinni csak a kocsim, addig be vannak telve. Hétvégén haza szeretnék menni meglátogatni a családom (240 km oda-vissza az út). Nem szívesen indulnék el a saját autómmal ilyen állapotban, páromnak van céges kocsija, szeretném, hogy odaadja, de erről hallani sem akar.
2022. febr. 18. 13:44
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
"Páromat is meg tudnám győzni, de nem akarok semmit ráerőszakolni." Mert mártírkodni utána meg azon nyígni, hogy sose tesz érted semmit biztos sokkal könnyebb, mint megkérni egy szívességre. Atyaég mekkora egy játszmázós pitcsa vagy :D
2022. febr. 18. 14:16
 22/49 A kérdező kommentje:
Egyértelműsítem, hogy mire gondoltam, mert látom félreértitek. A kérdésemben arra vonatkozott a meggyőzés, hogy használhassam én a céges autóját. A legutóbbi válaszomban pedig arra, hogy elvigyen ő a céges autójával.
2022. febr. 18. 14:20
 23/49 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, itt igenis veled van a probléma. Az a kocsi CÉGES. Akkor is, ha használja a saját céljaira, de nem az övé! Ok, te jól vezetsz, de sok a hülye az utakon, ha beléd mennek, akkor is a párod üti meg a bokáját. Ha a saját autóját nem adná oda, akkor azt mondanám, hogy gáz, de így...

És neked nem ér meg két átszállást anyád szülinapja, de te elvárnád, hogy a párodnak érjen annyit, hogy esetleg megüsse a bokáját vagy vigyen el és szenvedjen ott. Ha az én anyámról lenne szó, nem húznám a számat, hanem felszállnék arra a rohadt vonatra akkor is, ha kényelmetlen. Hihetetlen, egyesek mennyire hozzá vannak nőve ahhoz a négykerekű csotrogányhoz.

2022. febr. 18. 14:20
 24/49 anonim ***** válasza:
90%

Hát olyan nagyon fontos, hogy MINDENKI pattanjon miatta! Nem egyértelmű? :D

(Az autóbérlésre sokadik alkalommal se reagál, szóval gondolom ingyen is kéne a megoldás. :D )

2022. febr. 18. 14:22
 25/49 A kérdező kommentje:
Ha autópályán odaérek kb. 2-2 és fél óra alatt a forgalomtól függően, miért választanám a még egyszer ilyen hosszú utazást? Csak 24 órából áll nekem is egy nap, rengeteg dolgom van, nincs felesleges időm semmire. Nincs csotrogányom, 6 éves autóm van, sokkal kényelmesebb ezzel közlekedni, mint a zsúfolt tömegközlekedéssel. Nem vagyok hozzánőve, ahova tudok, oda gyalog megyek Pesten belül is (pl. edzés, bolt). Az autóbérlésre is reagáltam, nem éri meg nekem, nem szeretném.
2022. febr. 18. 14:29
 26/49 anonim ***** válasza:
86%
"A kérdésemben arra vonatkozott a meggyőzés, hogy használhassam én a céges autóját. " Ideje lenne felfognod, te idióta liba, hogy ez NEM OPCIÓ.
2022. febr. 18. 14:39
 27/49 anonim ***** válasza:
84%
De, hozzá vagy nőve, ha képes vagy apádat ugráltatni. Neki nem 24 óra egy nap? Elmegy érted, odavisz, hazavisz, visszamegy. Gratulálok, miss nagyon fontos.
2022. febr. 18. 14:40
 28/49 A kérdező kommentje:
De, mindenkinek ugyanannyi, csak nekem nem ér véget péntekkel a munka egy héten, hanem hétvégén is dolgozom otthonról (gyengébbek kedvéért: másodállásom is van).
2022. febr. 18. 14:46
 29/49 harebell ***** válasza:
84%

Kifogás, kifogás, kifogás. Oldd meg, ha meg nem tudod, akkor oké, ugraszd apukádat - ha neked tényleg nem ciki tőle elvárni, hogy ő tegye meg duplán az utat anyukád születésnapjának hétvégéjén. Mondom ezt úgy, hogy engem is sokszor hoztak-vittek a szüleim.

Panaszkodsz a párodra, hogy nem tesz meg érted semmit (ami amúgy tényleg probléma, ha így van), de te egy minimális kényelmetlenséget se tudsz bevállalni a szüleidért.

2022. febr. 18. 14:48
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész akkor Oszkárral?
2022. febr. 18. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!