Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg a páromat erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a páromat erről?

Figyelt kérdés
Elvittem tegnapelőtt mosásra, illetve szervizbe, majd tegnap műszakiztatni a kocsimat. Megkaptam újabb 2 évre, viszont jelezték, hogy vigyem vissza a szervizbe, mert van egy kisebb probléma vele, amit valószínűleg most cseszhettek el szereléskor. Hívtam a szervizt, kedden tudom vinni csak a kocsim, addig be vannak telve. Hétvégén haza szeretnék menni meglátogatni a családom (240 km oda-vissza az út). Nem szívesen indulnék el a saját autómmal ilyen állapotban, páromnak van céges kocsija, szeretném, hogy odaadja, de erről hallani sem akar.
2022. febr. 18. 13:44
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
94%

Akkor meg dolgozz, ne utazgass, mr/ms fontos.

2022. febr. 18. 15:22
 32/49 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, egy kicsit sem gondolkodsz el azon, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter?
2022. febr. 18. 15:23
 33/49 anonim ***** válasza:
95%
Én sem adnám oda a véges autóm. Gondolkozz már egy kicsit...
2022. febr. 18. 15:29
 34/49 nemaRendőrség ***** válasza:
83%

Céges autó általában akkor jár ha folyton rendelkezésre kell állni. Menni kell stb.

Ha elviszed hétvégére a kocsit, és te nem is balesetezel, de őt mondjuk hívták, hogy menni kell vele, és nem tud akkor bukó.

Persze, szívás. De nem rajta múlik alapvetően

2022. febr. 18. 15:37
 35/49 anonim ***** válasza:
98%

Itt mindegyik gondolattal nagy gondok vannak:

- párod adja oda a céges autóját

- párod furikázzon 240 km-t és áldozza be a napját valamire, amihez nincs kedve/köze

- apuhád autózzon 500 km-t egy nap, hogy neked ne kelljen vonatozni

Egyébként azt írod, hogy autópályán ott vagy 2,5 óra alatt. Komolyan elvárnád apukádtól, hogy ezt az utat tegye meg egy nap alatt 4x?? Ő utazzon 10 órát egy nap, hogy te ne vonatozz?

Furcsállom, ha ezt megtenné neked, nekem pofám nem lenne ilyenre gondolni, nemhogy erre kérni valakit.

2022. febr. 18. 16:10
 36/49 anonim ***** válasza:
98%

Jézusom, én nőként mondom, te tényleg egy igencsak kiállhatatlan típus vagy.

1. Nem tudom, mit nem lehet azon érteni, hogy a céges autót NEM ADHATJA oda, mert baja lehet belőle. Nem azért nem adja, mert köcsög, hanem mert nem szabad. Szerintem ez végtelenül egyszerű, nem értem, te mit nem tudsz ezen felfogni.

2. Te nyígsz, hogy nem mész busszal/vonattal, mert hosszú, és neked 24 órából áll egy nap. Azt mondod, 2-2,5 óra kocsival az út. Azt felfogod, hogy ha apádat ugráltatod, akkor neki az 2x4-5 óra, azaz 8-10 óra vezetés EGY NAP ALATT? Azért, mert neked derogál feltenni a seggedet a vonatra.

Eszem megáll az ilyen nőkön, komolyan.

2022. febr. 18. 16:12
 37/49 anonim ***** válasza:
17%
Mi a baja az autónak? Sok esetben lazán lehet közlekedni vele, nem létfontosságú hiba esetén.
2022. febr. 18. 16:35
 38/49 A kérdező kommentje:
Időközben megbeszéltem apukámmal, hogy mikorra jön értem, így a problémám megoldódott. Csak hétköznap dolgozik a párom, hétvégén sosem kell munkaügyben mennie sehova. Nem jókedvemből utazgatok, nem nyaralni megyek jövő hét végén, hanem munkaügyben. Nem tudom pontosan mi a baja, nem igazán értek ilyesmihez, a műszakin is csak annyit mondtak, hogy vigyem vissza a szerelőhöz, mert valamilyen alkatrészt vélhetően túl lazára hagytak, menet közben pedig minimálisan érzem, hogy rángat az autó.
2022. febr. 18. 16:47
 39/49 anonim ***** válasza:
86%

És még mindig nem érti... tökmindegy, mikor dolgozik a párod, a céges autót egyáltalán nem adhatja oda neked. Függetlenül attól, hogy kell-e neki épp. Soha, semmikor. Ennyire nem lehetsz sötét.

Apád meg jó nagy madár, de ez legyen az ő gondja.

2022. febr. 18. 16:52
 40/49 nemaRendőrség ***** válasza:
74%

Az apja elkényezteti, ezért lett ilyen a kérdező.

Komolyan képes voltál rávenni az apukád hogy kocsikáztasson, mert egy kicsit lassabb a busz...

2022. febr. 18. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!