Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg a páromat erről?
Figyelt kérdés
Elvittem tegnapelőtt mosásra, illetve szervizbe, majd tegnap műszakiztatni a kocsimat. Megkaptam újabb 2 évre, viszont jelezték, hogy vigyem vissza a szervizbe, mert van egy kisebb probléma vele, amit valószínűleg most cseszhettek el szereléskor. Hívtam a szervizt, kedden tudom vinni csak a kocsim, addig be vannak telve. Hétvégén haza szeretnék menni meglátogatni a családom (240 km oda-vissza az út). Nem szívesen indulnék el a saját autómmal ilyen állapotban, páromnak van céges kocsija, szeretném, hogy odaadja, de erről hallani sem akar.
Édesanyám születésnapját ünneplejük, nem tudok máskor menni. Párom nem igazán szereti a családomat, nem erőltetem, hogy mindig jöjjön velem, övé a döntés. Megkérdeztem természetesen, hogy nem visz-e el, de nem akar.
2022. febr. 18. 13:57
12/49 anonim válasza:
Mondjuk nem értem, miért ne tudnál ettől máskor menni, nekünk is volt hogy hóvihar miatt csak a következő héten tudtunk menni felköszönteni anyukámat, de továbbra is:
- menj tömegközlekedéssel
- bérelj autót
2022. febr. 18. 13:59
13/49 anonim válasza:
Ha ennyire fontos, akkor elmész busszal hiszti nélkül. Céges autót nem kérünk kölcsön és kész.
2022. febr. 18. 14:01
14/49 A kérdező kommentje:
Mert családilag ekkor ünnepeljük meg, ott lesz az egész tágabb család. 1 hét múlva egyébként sem leszek Magyarországon. Csak emiatt nem bérelek autót, tömegközlekedést már leírtam, hogy miért nem szeretném. Valószínű, hogy felhívom inkább apukámat, hogy jöjjön értem. Csak annyira rosszulesik, hogy én minden helyzetben megteszek mindent a páromért, fordítva nem kapom ugyanezt vissza.
2022. febr. 18. 14:04
15/49 anonim válasza:
"Vonattal 2 átszállás, busz pedig kis túlzással minden bokorban megáll, sokkal hosszabb lenne a menetidő, mint autóval."
Ha ennyit nem ér meg neked anyud szülinapja, akkor kár a fáradságért szerintem.
Fogd már fel, hogy a céges autó használatáról nem a párod dönt.
2022. febr. 18. 14:06
16/49 harebell válasza:
Nem adhatja oda, ez tényleg így van, el kell fogadod. Én a helyében elvinnélek, ha nincs más dolgom, de ez az ő döntése - mindenesetre legfeljebb erre tudnád rábeszélni, a kölcsönadásra nem.
Ha pont ilyen esemény van, hogy nem tudsz következő hétvégén menni, akkor menj tömegközlekedéssel, telekocsival vagy bérelt autóval. Nehézkesebb, de egyszer kibírod.
2022. febr. 18. 14:08
17/49 anonim válasza:
14-es Az is gáz, hogy apukádat ugrasztod, holott oda tudnál menni, csak macerás neked autó nélkül, az, hogy őt terheled az meg belefér.
2022. febr. 18. 14:10
18/49 A kérdező kommentje:
Páromat is meg tudnám győzni, de nem akarok semmit ráerőszakolni. Annak semmi értelme, hogy egész nap rossz kedve legyen emiatt, elfogadtam, hogy szívleli a családom. Apukámnak ez biztosan nem jelent terhet, szívesen jön értem, ismerem annyira, ha éjjel 2-kor szólnék neki, hogy jöjjön, akkor gondolkodás nélkül azonnal autóba ülne és indulna.
2022. febr. 18. 14:15
19/49 A kérdező kommentje:
+nem igazán (ez kiamaradt)
2022. febr. 18. 14:15
20/49 anonim válasza:
"Páromat is meg tudnám győzni"
Akkor meg mi a kérdés? :DDD
Akkor ugráltasd a fél családod, csak nehogy buszra kelljen szállnod egyszer a nagyonfontos rendezvény miatt. Probléma megoldva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!