Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg a páromat, hogy több időt szeretnék tölteni a fővárosban, a szülővárosomban?
Figyelt kérdés
Budapesten születtem, ott éltem 25 éves koromig, majd 2 éve megismerkedtem a jelenlegi párommal. Vele 2 hónap után összeköltöztünk, pontosabban én költöztem hozzá egy 350 lelkes kis faluba 210 km-re Budapesttől, ahol gazdálodással foglalkozik, amibe szabaidőmben én is besegítek, valamint hétköznap az 1 órára levő nagyvárosba járok dolgozni. Haza csak havonta vagy 5 hetente tudok menni, hétvégéken is sokszor segítenem kell neki, de most pl. legutoljára 2 hónapja voltam otthon. Ő nagyon ritka, hogy el tud velem jönni, mert sok a munkája, szüleimmel egyébként jól kijön hetente többször beszélünk velük. Egyre gyakrabban érzem azt, hogy rámtör a honvágy, ugyan itt is nagyon szép dombos helyen élünk, de mégsem vetekszik a Citadellával, Margitszigettel stb. Sokszor úgy érzem, hogy elrontottam az egész életem ezzel a költözéssel. Őt a munkája odaköti, nem opció a költözés. A vele kapcsolatos érzéseim nem változtak, így szakítani semmiképp sem szeretnék.2020. nov. 7. 19:23
1/4 anonim válasza:
Beszels meg vele, h gyakrabban latogassatol a fovarosba. Ha szeret, akkor szerintem minden 2. Hetvegen elenged teged.
2/4 anonim válasza:
Ha pl:. új, cipő/ruha kell akkor mondd meg neki hogy Pesten veszed meg, szétnézel addig, nosztalgiázol és mész is haza. 🤷🏻♀️
4/4 anonim válasza:
Örülj sztem hogy kitörtél ebből a kutyaszaros szmogos zajos betondzsungelből.. De normális hogy hiányzik, hiszen itt nőttél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!