Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem éri meg szülni a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éri meg szülni a mai férfiaknak?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de a mai férfiak jelentős többsége csak saját magával van elfoglalva, a saját kényelme érdekli, képesek a saját gyerekükre is féltékenyek lenni.

Nincs bennük empátia, se bármi halovány apai ösztön.

Terhesség esetén is inkább elküldik a nőt abortuszra, vagy lelépnek, esetleg hétvégi apukák lesznek.

Miért ilyen önző a férfiak többsége?

2022. jan. 19. 20:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
59%

De minek gyereket szülni?

Nem lehet gyerek nélkül élni?

Meg szép, hogy lehet!

2022. jan. 21. 05:15
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

31, mert van aki vágyik rá. Lehet élni utazás nélkül is, nyelvtudás nélkül is, autó nélkül is, szinte bármi nélkül, ami nem elengedhetetlenül fontos az életben maradáshoz, csak van aki ezekre vágyik, van aki nem.

Én pl vágyom rá. Lehet nélküle élni, hiszen most is élek és nincs gyerekem. De, ha soha nem lenne, mindig maradna egy hiányérzet. Ez szerintem azért annyira nem bonyolult.

2022. jan. 21. 11:27
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz velük nagyon , az ablakból tekintek ki a játszó térre és bőgnek mindig rosszalkodnak, aki mentálisan képes erre felkészülni és van idegrendszere annak javaslom, és nem nem lesz könnyebb miután megtanul járni a csemete. Tiszteletem azoknak a nőknek akik ezt végig csinálják mert megérdemlik, kemény meló! 29f
2022. jan. 21. 12:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!