Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem éri meg szülni a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éri meg szülni a mai férfiaknak?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de a mai férfiak jelentős többsége csak saját magával van elfoglalva, a saját kényelme érdekli, képesek a saját gyerekükre is féltékenyek lenni.

Nincs bennük empátia, se bármi halovány apai ösztön.

Terhesség esetén is inkább elküldik a nőt abortuszra, vagy lelépnek, esetleg hétvégi apukák lesznek.

Miért ilyen önző a férfiak többsége?

2022. jan. 19. 20:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%

Mi az, hogy a férfiaknak szülni? Normális embereknél ez közös döntés, mert mindketten szeretnék. Le kéne már szállni a férfiakról, ezt nőként mondom. Azért, mert van néhány görény, még nem kell általánosítani. Legalább annyi közöttünk is van.

N

2022. jan. 20. 09:04
 22/33 anonim ***** válasza:
84%
jajj én is kivagyok ettől a kinek szülök dologtól, mindkét opciótól feláll a hátamon a szőr (magadnak szülsz-ffinek szülsz), ahogy 22 is mondta, közös döntés, együtt vállaljátok, mondjuk ennek a gyerek születése utáni feladatoknál is látszódnia kéne
2022. jan. 20. 09:27
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

23, közös döntés, együtt vállaljátok aztán a nő problémája marad, főleg, ha válás lesz a dologból. Én ezért is szülők majd úgy, hogy tudom egyedül maradhatok. Régóta együtt vagyok a párommal, jól ismerem, elvileg alkalmas az apaságra és vágyik is rá. De, mivel gyakorlatban még nem próbálta egyikünk sem, teljesen jogos feltevés, hogy nem fog neki tetszeni, olyankor pedig kiszámíthatatlan mi történik majd. Ahogy azt sem tudhatod belőlem mit hoz ki.

Egyáltalán nem földtől elrugaszkodott dolog előre kidolgozni egy vésztervet és eleve úgy és annyit vállalni, amit egyedül is bírni fogsz. Ez pedig annyit tesz, hogy "magadnak" szülsz.

A legtöbb, amit tehet a nő, hogy erősen reméli, hogy jó emberbe fektette a bizalmát és sajnos a férfi se tehet ennél többet. Mert ismeretlen a terep és szörnyen nehéz a feladat. Főleg az első években.

2022. jan. 20. 09:34
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

Akinek nem való gyerek, azzal a gyerek nem is járna jól.

Egyébként többségében nők nevelték ilyenné ezeket "a mai férfiakat". Szóval ha azért írtad ki, mert besikerült, akkor neveld majd más értékekre, mint családcentrikusság, empátia, felelősségvállalás, önállóság... Sajnos sok egyedülálló nő szinte a párjaként tekint a gyerekre és retteg elveszíteni a szeretetét... és kényelmes, önző embert farag így belőle, aki a párkapcsolatában is ezt várja el alanyi jogon, de adni vagy konfliktust kezelni nem tanul meg, csak arra sodródik mindig, amerre kényelmesebb és annyi a célja az életben, hogy jól érezze magát.

Abortuszról egyébként a nő dönt, nem valaki küldi. Apuka pedig akkor is kötelezhető gyerektartásra, ha nem akarja és lelép - csak hát akkor jogai is lesznek és beleszólhat.

2022. jan. 20. 10:10
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
#24, abszolút értem, csak magát a kifejezést rühellem, de teljesen igaz, hogy ki kell dolgozni valamilyen vésztervet. csak ez meg milyen szomorú már, hogy nekem kell vészterv, mert úgyis én maradok egyedül és szívok, még apuka éli világát
2022. jan. 20. 10:15
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

26 valóban szomorú. Ez is vastagon benne van abban, hogy egyre kevesebben és egyre később vállalnak gyereket. Persze teljesen jogosan. Lutri az egész. Hogy azt már bele se keverje az ember, hogy mennyire megnőtt a problémás gyermekek száma, hiperaktivitás, adhd, figyelemzavar, autizmus, vagy legalábbis autisztikus jegyek, kevert spektrumzavar, stb. Ennek persze egy része a neveltetés, korai szocializáció, de szinte minden esetben ott van a veleszületett hajlam, vagy meglevő abnormalitás. A sérült gyermeket pedig végképp nehezen kezelik az emberek (már, ha lehet egyáltalán jól kezelni) és a kapcsolat jellemzően rámegy.

Ezt szerintem mind számításba kell venni, mert sajnos nagyon is benne van a pakliban.

2022. jan. 20. 10:24
 27/33 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon sok nő sajnos olyan kapcsolatba vállal gyereket, ahova eleve még csak belépni sem kellett volna, szóval emiatt nem lehet és nem is szabad csak a férfiakat hibáztatni. Szerintem kevés az a férfi, akivel minden rendben volt aztán a gyerek születése után változott meg teljesen, inkább az a jellemző, hogy korábban is megbízhatatlan volt és ez a gyerek születése után sem változott meg, maximum negatív irányba.

A másik fontos dolog. Én házasságon kívül például nem szeretnek szülni. Pontosan azért, mert ha házasságon kívül szülök és az apa nem veszi a nevére a gyereket, akkor nem lehet gyerek tartást követelni tőke, ha esetleg szakításra kerülne a sor. Ha azonban a férjem, és válunk, a gyermek a néven van, szóval nem tudja megúszni azt, hogy vállalja a felelősséget a saját gyermeke joleteert.

2022. jan. 20. 10:52
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
28. Akkor is perelheted és meg is nyered, ha nem vagytok házasok és sosem ismerte el. Ez esetben előkerítik és DNS tesztre kötelezik, amit szintén fizethet, plusz fél évre visszamenőleg a megítélt tartásdíjat (neked pedig az állam megelőlegezi). Állam bácsinak az az érdeke, hogy a szülők tartsák el a gyereket, úgyhogy behajtják akár fizuból kényszervonva.
2022. jan. 20. 14:26
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

29-es!

Legalábbis a könyvekben így van leírva!:)

2022. jan. 20. 14:30
 30/33 anonim ***** válasza:
36%
anyu pici fiának lettek nevelve, ezért ilyen bi homár a nagy része.
2022. jan. 20. 15:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!