Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éri meg szülni a mai férfiaknak?
Tisztelet a kivételnek, de a mai férfiak jelentős többsége csak saját magával van elfoglalva, a saját kényelme érdekli, képesek a saját gyerekükre is féltékenyek lenni.
Nincs bennük empátia, se bármi halovány apai ösztön.
Terhesség esetén is inkább elküldik a nőt abortuszra, vagy lelépnek, esetleg hétvégi apukák lesznek.
Miért ilyen önző a férfiak többsége?
Keress olyat, akinek érdemes szülni. Vannak még ilyen férfiak.
Valóban sok emberre igaz, amit leírsz, de ha tudod, hogy szeretnél babát, akkor válogass tudatosan, nézd meg, milyen ember, milyen az értékrendje.
Erre mit mondjak férfiként? Én meg azt látom, hogy férfiként nem éri meg gyereket vállalni, most akkor mi a helyzet?
- Rengeteg nő a pillanatnyi ösztönei miatt szül gyereket valami gyökérnek. Persze, ilyenkor lehet mutogatni a másikra, hogy jajj, a férfiakban nincs apai ösztön. Nem, akiket elég sok nő választ, az a férfiak azon része, akire gerjednek.
- Az a korosztály vagyok, amelyik már babázós. A környezetemben sok gyerek született. 1-2 kivételtől eltekintve, mindenhol a nők megbolondultak a gyerek érkezésével. Én is meglepődtem, hogy nem az a sablonszöveg történt, hogy a férfiak mentek félre, alig volt ilyen. A nők viszont átmentek házisárkányba, megszűnt az intimitás és sokan szülés után pár évvel találták ki, hogy ők még pasiznának.
- Alig van komolyan vehető nő. A húszas korosztályban lévő lányok többsége teljesen éretlen az élethez. A hűség is eltűnt belőlük.
Szóval, ilyen nőkkel ki vállalna gyereket?
Szerintem a jelen helyzetben minden nő magának szül. Ha szerencséje van és olyan a párja és ő maga se változik meg nagyon gyerek után és még a kapcsolat ápolására is jut idejük, figyelmük a gyerek mellett, akkor szuper. De a valóságban ez a legritkább forgatókönyv. Szóval szerintem, bár csak biztos, erős kapcsolatba szabad(na) szülni (sokan eleve nem így tesznek), akkor is úgy kell vállalni a gyereket, hogy szamolsz azzal, hogy végül egyedül neveled fel.
Ez nem a férfiak ellen szól. A kapcsolat bármikor zátonyra futhat. Ha egy gyerek is bekerül a képbe ez még inkább igaz. Aki felelősségteljes szülő akar lenni, számol ezzel a lehetőséggel és minimum fejben felkészül rá.
Nem.
Sötét vagy mint a belsőzseb ezért nem magyarázom. Fogadd el hogy nem, mindenki jobban jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!