Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt kell visszafi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt kell visszafizetnem a páromnak, mi lenne szerintetek korrekt ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Elromlott egyik napról a másikra hirtelen a telefonom, de úgy, hogy nem lehetett javítani sem. Sok adatom elveszett, több dolgom nem SIM-kártyára, hanem telefonra volt mentve, biztonsági mentést anno direkt kikapcsoltam, amit már nagyon bánok. A lényeg, hogy hirtelen kellett egy új telefon. Ritkán veszek készülkéket, de akkor a legjobbat választom, ez a telefonom is 4,5 éves volt. Amit kinéztem, az picit több, mint félmillió Ft-ba került, ha teljes egészében kifizettem volna, akkor nem maradt volna a hónap végéig pénzem másra (pl.étel), részletre, hitelre pedig semmit nem vagyok hajlandó venni, így megkértem a páromat, hogy segítsen ki kétszázezer Ft-tal. Megkaptam tőle a pénzt, megvettem a telefont, mindez novemberben volt. Akkor nem egyeztünk meg csak annyiban, hogy visszafizetem neki az összeget. Decemberben nem adtam vissza, karácsonyi kiadások mellett nem fért volna bele. Nem szólt miatta semmit, tegnap a semmiből előhozta, hogy mikor látja már viszont a pénzét. Szerintetek ebben a hónapban a teljes összeget illene visszaadnom neki? Vagy ráérek mondjuk 2-3 részletben? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 5. 15:14
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

"közösségi felületemre(fb, insta, tiktok) naponta teszek ki friss, aznapi munkákról képeket, videókat"

Ő maga írta, hova pakolja. Ha annyira igényes hely lenne, nem csak ide pakolná és nem mobilos fotókat.

Hiába a fél millás telefon, soha nem ér a nyomába egy fényképezőnek.

2022. jan. 6. 12:33
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Jah, igaz, most nem olvastam újra az összes választ, ezt már elfelejtettem.

Akkor viszont végképp semmi értelme. :D

2022. jan. 6. 12:35
 53/55 anonim ***** válasza:
78%
Uhh bakker, először azt hittem, komoly üzletasszony vagy, komoly ügyfelekkel,azért kell komoly telefon. Aztán meg hogy fotóművész, erre látom hogy műkörmös :DDDDDD Nagyon nevetek :D
2022. jan. 6. 14:31
 54/55 anonim ***** válasza:
13%
53 - aki nem becsüli a saját munkáját, azt hogy becsülhetnék az ügyfelei?
2022. jan. 6. 22:42
 55/55 anonim ***** válasza:
En is ezt kerdezem. Egy mai 20000 forintos telefon is jobb kepet csinal a te 4,5 eves uberbrutal telefonodnal, akarmit is tudott az. Vagy eddig nem szamitott a magas minoseg?
2022. jan. 7. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!