Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet utólag tenni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet utólag tenni, ha a volt páromnak (barátnőmnek) kölcsön adtam 3 milliót, de nem hajlandó visszafizetni?

Figyelt kérdés

Rengeteg hitele volt, nem tudta egyszerre fizetni az összeset, így én ajánlottam fel neki a pénzt hogy váltsa ki a klhiteleket, így tulajdonképpen a háromból csak egy hitelt kell neki fizetni. A probléma ott kezdődik, hogy azóta már nem vagyunk együtt. Ha még együtt lennénk, megmaradtunk volna egymás mellett nem is érdekelne, de így már csak egy idegen ember számomra, akinek odaadtam a spórolt pénzem háromnegyedét.

Természetesen papír nincs erről, de mégis valamit csak lehetne tenni. Vagy ezt már bebuktam végleg?

2021. dec. 29. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Buktad
2021. dec. 29. 14:16
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Csak az általános iskola oktat igyen! Most legalább megtanultad,hogy nőre egy forintot se költünk főleg szerződés nélkül!
2021. dec. 29. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

Kölcsönbe adtad, vagy odaadtad? Mert nagyon nem mindegy.

A szerződés történhet szóban is, de sokkal nehezebb bizonyítani, ha nincs tanú szinte lehetetlen. Kérdezz rá, hátha vállalja, hogy visszafizeti.

Ha odaadtad azt a pénzt, akkor vess rá keresztet. Egyébként is surmóság így visszakérni. Egyik ismerősöm a barátnőjének vett robogót tavaly karácsonyra, aztán amikor szakítottak visszakérte az árát. Nyilván nem kapott egy forintot sem.

2021. dec. 29. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

2 tágulj màr innen a nőgyűlölő seggfej dumáddal!

Én nő vagyok, és én is adtam többszáz ezret az azóta már exemnek.

Kérdező:ő sem akarta megadni, de ha hiszed, ha nem, úgy forgattam ki a mondandómat, hogy végül lelkileg kizsaroltam belőle.Azt mondtam, hogy azt a pénzt tulajdonképpen a családom adta, nem én, akik pedig mennyire szerették (kamu). De ő elhitte. Valami ilyesmivel nem lehetne próbálkozni?

2021. dec. 29. 14:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a szitu, csak én vagyok a nő. Exemnek ilyen baromságok miatt voltak végrehajtásos ügyei, hogy telefonszámla, parkolás, gyorshajtás és társai. Összesen 2 milliót fizettem ki helyette, hogy tiszta lappal indulhassunk az élwtben, ne legyen khr listás, stb.

Úgy volt hogy 30 ezrével havonta lassacskán megadja, de egy évre rá szakítottunk. Több mint másfél millát buktam. Ez ilyen.

2021. dec. 29. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Húha így ez, ha ő nem jófej és nem adja vissza, bukó.
2021. dec. 29. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

" Most legalább megtanultad,hogy nőre egy forintot se költünk főleg szerződés nélkül!"

Mert férfira lehet, h.ülyegyerek?

2021. dec. 29. 14:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulopenz
2021. dec. 29. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs róla bizonyíték, papír, buktad a pénzt.
2021. dec. 29. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írtatok róla még egy írásos szerződést sem (akár kézzel írottat amit mind a ketten aláírtatok), akkor buktad. Az elment ajándék jogcímen.

Van olyan angol gentleman aki egy éjszaka alatt eltapsol 3 milliót egy hölgyre, luxus hajó, luxus étterem, ékszer stb. Az sem kérheti vissza a pénzét ha mégsem kellett a nőnek.

2021. dec. 29. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!