Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnők hajlamos elfelejteni az előre leszögezett kölcsön adott pénzt visszaadni? Ha van róla szó csak hiszti van meg száj húzás.
En mar reg megtanultam ezt a lecket! De ez körülbelül egy kocsiravaloba került nekem eddig.
Nem adok kölcsön! Ez azt jelentene, hogy szamitok azzal a penzzel, ami nincs is nalam.
Ha paromnak szüksege van penzre, akkor ODAADOM neki. Nem szamitok arra, hogy visszakapjam es nem is varom el. Es az utolso dolog amit tennek, hogy felhozzam neki! Igy megismered azt az embert, aki melletted van. Jelenlegi baratnöm, amint tudta visszaadta, olyankor is, amikor en mar reg megfeledkeztem rola!
Mekkora összegről van szó?
1. Egy mentséget tudok elképzelni, ha eléggé bagatel összegről, max. pár száz Ft-ról van szó, akkor lehet, hogy elfelejti az ember, de olyankor is első figyelmeztetésre illik azonnal visszaadni.
2. Ha nagyobb összegről van szó és világosan megbeszélitek, hogy mikor kéred vissza. Akkor arra kell nagyon figyelni, hogy mit tesz, amikor eljön a visszafizetés ideje, ha nem fizet és ráadásul szó nélkül átsiklik a dolgon, AZ INTŐ JEL! Akkor az már rég rossz! Sajnálom, de ez van.
Persze mindenkivel előfordulhat, hogy valamiért nem tudja a megbeszélt napon visszafizetni, de ekkor a legkevesebb, ami elvárható, hogy az aki kölcsönkapott, szól erről... Érezzük ugye a finom különbségeket...
Ha 2-es szitu van, szó nélkül átsiklik a dolgon (az önmagában nagyon durva) és ha a rákérdezésre hisztizik, vállát vonogatja, akkor viszlát... Olyan emberrel nekem nem is kell semmiféle kapcsolat, magam részéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!