Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt kell visszafi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt kell visszafizetnem a páromnak, mi lenne szerintetek korrekt ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Elromlott egyik napról a másikra hirtelen a telefonom, de úgy, hogy nem lehetett javítani sem. Sok adatom elveszett, több dolgom nem SIM-kártyára, hanem telefonra volt mentve, biztonsági mentést anno direkt kikapcsoltam, amit már nagyon bánok. A lényeg, hogy hirtelen kellett egy új telefon. Ritkán veszek készülkéket, de akkor a legjobbat választom, ez a telefonom is 4,5 éves volt. Amit kinéztem, az picit több, mint félmillió Ft-ba került, ha teljes egészében kifizettem volna, akkor nem maradt volna a hónap végéig pénzem másra (pl.étel), részletre, hitelre pedig semmit nem vagyok hajlandó venni, így megkértem a páromat, hogy segítsen ki kétszázezer Ft-tal. Megkaptam tőle a pénzt, megvettem a telefont, mindez novemberben volt. Akkor nem egyeztünk meg csak annyiban, hogy visszafizetem neki az összeget. Decemberben nem adtam vissza, karácsonyi kiadások mellett nem fért volna bele. Nem szólt miatta semmit, tegnap a semmiből előhozta, hogy mikor látja már viszont a pénzét. Szerintetek ebben a hónapban a teljes összeget illene visszaadnom neki? Vagy ráérek mondjuk 2-3 részletben? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 5. 15:14
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam még,hogy a Dual SIM miatf is erre esett a választásom, létfontosságú nekem, hogy az ügyfeleket és a magánéletemet el tudjam választani,nem akarok emiatt 2 telefont használni.
2022. jan. 5. 15:51
 22/55 anonim ***** válasza:
94%

Egy napos üzemidő, dual sim, (végül csak) 250 GB tárhely.... ezt 100k alatt is megkapnád.

Amúgy SZERINTEM korrekt ha két részletben visszafizeted, de továbbra is az a kérdés, hogy a párodnak is megfelel-e így. Azt meg csak ő tudhatja.

2022. jan. 5. 15:53
 23/55 anonim ***** válasza:
90%

az en motorolam is tud dualsimet 50ert

gondolom amugy ingatlanos vagy es sokat fotozol nagyfelbontasban

2022. jan. 5. 15:54
 24/55 A kérdező kommentje:
Hasonlítsd össze pár készülékkel minden tulajdonságát és rá fogsz jönni, hogy miért ezt választottam. Egyébként is nekem kell megfeleljen, nem neked vagy másoknak.
2022. jan. 5. 15:55
 25/55 A kérdező kommentje:
Kézápoló-és múkörömépítő vagyok, minden közösségi felületemre(fb, insta, tiktok) naponta teszek ki friss, aznapi munkákról képeket, videókat,fontos, hogy a legapróbb részlet is jól látszódjon, jó minőségű legyen.
2022. jan. 5. 15:59
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozó vagy és nincs pénzed telefonra,bezzeg félmilliósat tudsz kölcsönből venni?
2022. jan. 5. 16:01
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Bena egy vallakozo lehetsz, ha meg ennyit sem engedhetsz meg magadnak, meg 0 forintra vagy gatyasodva. Mi vagy te, egy kenyszervallakozo ejjelior? Eddig mi a fasszal fenykepeztel, egy 4,5 eves telefonnal? Felsorolnad az mit tudott es miert nem tudtal venni egy hasznaltat helyette? Szerintem tovabbra is trollkodsz, az 1 terras tarhely is kamu volt.
2022. jan. 5. 16:01
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem veszel egy normális fényképezőgépet?

Ugye tudod, hogy a telefonok kamerái nem csinálnak "tökéletes" képeket, hiába van rájuk írva hogy soktrillió megapixel? :D

A te dolgod, vagyis hát a tiéd és a párodé, én szívesen adok kölcsön a páromnak pénzt, de annak mondjuk nem örülnék ha ilyen b@romságokra verné el...

2022. jan. 5. 16:02
 29/55 anonim ***** válasza:
87%

Nem is tudtam hogy vannak fèl millió ft-os kìnai vackok is...

Èn egyösszegben adnám vissza, már ebben a hónapban.

2022. jan. 5. 16:10
 30/55 anonim ***** válasza:
85%
a 10 éve vett 10.000 forintos telefonom is dual SIM-es. Egyébként eddig kb 5 embernek adtam kölcsön ebből 2 adta vissza azok is évekkel később, úgyhogy azóta nem kölcsönzök. Éveket ki tudnék húzni munka nélkül és szánom azokat akik minden hónapban az utolsó vasukat is elverik. Mindegy mikorra kéri vissza, nem fogod megadni, inkább lelépsz.
2022. jan. 5. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!