Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt kell visszafi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt kell visszafizetnem a páromnak, mi lenne szerintetek korrekt ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Elromlott egyik napról a másikra hirtelen a telefonom, de úgy, hogy nem lehetett javítani sem. Sok adatom elveszett, több dolgom nem SIM-kártyára, hanem telefonra volt mentve, biztonsági mentést anno direkt kikapcsoltam, amit már nagyon bánok. A lényeg, hogy hirtelen kellett egy új telefon. Ritkán veszek készülkéket, de akkor a legjobbat választom, ez a telefonom is 4,5 éves volt. Amit kinéztem, az picit több, mint félmillió Ft-ba került, ha teljes egészében kifizettem volna, akkor nem maradt volna a hónap végéig pénzem másra (pl.étel), részletre, hitelre pedig semmit nem vagyok hajlandó venni, így megkértem a páromat, hogy segítsen ki kétszázezer Ft-tal. Megkaptam tőle a pénzt, megvettem a telefont, mindez novemberben volt. Akkor nem egyeztünk meg csak annyiban, hogy visszafizetem neki az összeget. Decemberben nem adtam vissza, karácsonyi kiadások mellett nem fért volna bele. Nem szólt miatta semmit, tegnap a semmiből előhozta, hogy mikor látja már viszont a pénzét. Szerintetek ebben a hónapban a teljes összeget illene visszaadnom neki? Vagy ráérek mondjuk 2-3 részletben? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 5. 15:14
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

39-es Akkor megtalálta a zsák a foltját. Minek vagytok ti együtt, és mióta? Nem tudtok beszélgetni sem!

Ha évekkel ezelőtt 1,5 milla nem volt neked tétel, akkor értem, hogy a 2 kiló visszafizetése miért hoz zavarba. Azt viszont nem, hogy hol csúszott el az értékrended.

2022. jan. 5. 19:35
 42/55 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem volt tétel, hanem természetes dolognak gondolom azt, ha megteheted, akkor segítesz a párodnak ilyen helyzetben. Pont a kellemetlen helyzetek elkerülése miatt nem kértem vissza, hanem mondtam, hogy ellentételezésként egy darabig ő állja a közös programjainkat. Fordítva is jólesett volna egy ilyen gesztus, de már visszautaltam neki a teljes összeget. Beszélgetünk sokat, de nem élünk együtt, a fiával lakik kettesben, akinek nem én vagyok az anyukája.
2022. jan. 5. 19:43
 43/55 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ebben a hónapban a teljes összeget illene visszaadnom neki? Vagy ráérek mondjuk 2-3 részletben?"

Szerintem meg kellene beszélnetek. Nagyon furcsa, hogy nem beszéltétek meg már akkor, amikor kölcsönadta.

Illetve tudom, nem kérdezted, de ha a fényképező miatt kell drága teló, és üzleti célra használod, akkor még mindig jobban járnál egy DSLR géppel.

2022. jan. 5. 19:56
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
42-es Hány évesek vagytok, mióta együtt?
2022. jan. 5. 21:22
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha mosógép kéne, persze. De telefonért? Nekem ne mondd, hogy nem mennek hozzád, ha nem csúcsminőségű a kép. Ma már az átlagos telcsik is elég jó képeket csinálnak.
2022. jan. 5. 22:27
 46/55 A kérdező kommentje:

28, ő 33, 3,5 éve vagyunk együtt, de mindez nem értem miért fontos a feltett kérdésem kapcsán.

Igényes, magas minőségű képek és precíz munkák nélkül nem tudsz érvényesülni ezen a területen, silány dolgokat nem adok ki a kezemből, a szakmai megbecsültségem, a vendégeim elégedettsége a legfontosabb.

2022. jan. 6. 09:19
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

"Igényes, magas minőségű képek és precíz munkák nélkül nem tudsz érvényesülni ezen a területen"

Egyetértek, de azt továbbra se tudom felfogni, hogy miért nem veszel egy valamire való fényképezőgépet, miért mobilfotóktól várod a MaGaS mInŐsÉgEt.

Xiaomim van, tényleg nem rossz a kamerájuk, de a tökéletestől messze van, akkor is ha végtelencsillió pixel van rágravírozva.

2022. jan. 6. 09:21
 48/55 anonim ***** válasza:
87%
Eddig akkor szarok voltak a képeid? Azért nincs félmillió megtakarításod se?
2022. jan. 6. 09:22
 49/55 anonim ***** válasza:
84%
Az is bukta, hogy ezek a fos oldalak nem olyan felbontásban teszik fel a képet, amilyenben készül. Ha nem tűnt volna fel. Na meg, egyik műkarmos pitsa kliensed sem fogja ott ezt elemezgetni, mert ugyanúgy telefonon netezik már szinte mindenki. Hagyjuk már. Full trollkodás megint.
2022. jan. 6. 12:24
 50/55 anonim ***** válasza:
47%

Ne ítélkezzünk, ha valami igényes szalon akkor lehet hogy van saját weboldala, oda felrakhatja jó minőségben a képeket. (Már ha készülnének jó minőségben képek, nem csak telefonos fotók. :D )

2022. jan. 6. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!