Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt kell visszafi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt kell visszafizetnem a páromnak, mi lenne szerintetek korrekt ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Elromlott egyik napról a másikra hirtelen a telefonom, de úgy, hogy nem lehetett javítani sem. Sok adatom elveszett, több dolgom nem SIM-kártyára, hanem telefonra volt mentve, biztonsági mentést anno direkt kikapcsoltam, amit már nagyon bánok. A lényeg, hogy hirtelen kellett egy új telefon. Ritkán veszek készülkéket, de akkor a legjobbat választom, ez a telefonom is 4,5 éves volt. Amit kinéztem, az picit több, mint félmillió Ft-ba került, ha teljes egészében kifizettem volna, akkor nem maradt volna a hónap végéig pénzem másra (pl.étel), részletre, hitelre pedig semmit nem vagyok hajlandó venni, így megkértem a páromat, hogy segítsen ki kétszázezer Ft-tal. Megkaptam tőle a pénzt, megvettem a telefont, mindez novemberben volt. Akkor nem egyeztünk meg csak annyiban, hogy visszafizetem neki az összeget. Decemberben nem adtam vissza, karácsonyi kiadások mellett nem fért volna bele. Nem szólt miatta semmit, tegnap a semmiből előhozta, hogy mikor látja már viszont a pénzét. Szerintetek ebben a hónapban a teljes összeget illene visszaadnom neki? Vagy ráérek mondjuk 2-3 részletben? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 5. 15:14
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért tőlünk kérdezed? Nem mi adtunk neked kölcsön. Eszem megáll...
2022. jan. 5. 15:25
 12/55 anonim ***** válasza:
90%
Troll kérdés.
2022. jan. 5. 15:26
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le és beszéljétek meg hogy mire gondolt, hogy lenne ideális. Ha nagyon húzós, valami kompromisszum.
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
9-es Te mit dolgozol?
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Na de ha amugy tok normalis vagy, miert nem kerdezed meg tole? Lehet nincs tele epp o sem penzzel azert hozta szoba.
2022. jan. 5. 15:27
 16/55 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele Ft-ra pontosan, hogy mennyit keres, meg szokta mutatni az SMS-t, mikor jön a havi mubkabére a bankszámlájára. Nincs rászorulva erre az összegre jelenleg,de mindenképp vissza fogom neki fizetni. Tegnap teljesen váratlanul ért a kifakadása, utána meg rohant időre edzeni, nem volt időnk megbeszélni.
2022. jan. 5. 15:31
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ma beszéljétek meg. Én eleve a kölcsönkéréskor megbeszéltem volna a visszafizetés szabályait, de ha akkor nem, hát jobb későn, mint soha.

Amúgy én egy összegben fizetném vissza, ha tudom, és azt is minél előbb (de csak miután a kötelező költségeim már befizettem, nehogy azon múljon).

2022. jan. 5. 15:40
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ez csak valami vicc? :D

Egyébként nyilván vele kell megbeszélned, tökmindegy hogy mi mit írunk.

Én anno akkor kértem kölcsön nagyobb összeget a páromtól mikor a kredittúllépést ki kellett fizetnem egyetemen, én 2 hónap alatt fizettem vissza neki. De ez irreleváns, ettől még a te párod kérheti holnapra is a pénzt, meg jövőre is.

Amúgy milyen telefon csinál "tökéletes minőségű" képeket? Van már fullframe kamerás telefon? Milyen típus? (Tényleg érdekel)

2022. jan. 5. 15:42
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Te par evvel ezelott hogyan tudtal vallalkozni terrabyte-os tarhely nelkul? En is vallalkozo vagyok, csak adooptimalizalas miatt veszek draga telefont, nem azert mert szuksegem van ra. Kamu kerdes ez, pontosabban trollkodsz.
2022. jan. 5. 15:45
 20/55 A kérdező kommentje:
Ma nem találkozunk, de legközelebb megbeszélem vele. Csak nem akarok ebből vitát, ezért sem hoztam fel eddig. Gondolom jobb, ha én javaslok valamit, mondjuk azt,hogy ebben a hónapban és jövő hónapban visszutalom neki 2 részletben a pénzt. Ez így korrekt lenne? Xiaomi Mi11 Ultra, igaz csak 256 GB-os, de ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele minden szempontból.
2022. jan. 5. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!