Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A várandós, ukrán menyasszonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A várandós, ukrán menyasszonyom haza akar költözni. Vagy vele megyek, vagy sosem látom a kicsit. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Egyelőre senkit sem találtam, aki tudna ebben segíteni nekem érdemben (ügyvédet sem) - így arra gondoltam, megkérdezlek titeket, hátha van ötletetek. Google sem feltétlen a barátom.

Az a helyzet, hogy egészen egy héttel ezelőttig arról volt szó, hogy itthon tervezzük a közös jövőnket, már az esküvőnk időpontja is megvolt. Erre derült égből a villámcsapás, életem értelme kijelenti, hogy ő januárban hazaköltözik Harkovba. Ha szeretném őt és a picit még valaha látni, akkor vele kell költöznöm. Köpni nyelni nem tudtam, és nagyjából azóta sem. Semmi papírunk nincs hivatalosan arról, hogy mi valaha együtt voltunk, kapcsolatban voltunk. Rohadt kétségbeejtő a helyzet.

Itthon van egy remek karrierem, jó egzisztenciám, gondolom nem kell taglalnom nektek, hogy miért nem akarok Ukrajnába költözni. Ráadásul nem is tudnék olyan egyszerűen, ha akarnék sem. Az oroszt úgy ahogy beszélem, ukránul csak pár szót.

Mit tennétek a helyemben? Kihez tudnék fordulni így december végén? Menjek ki pár hónapra, aztán meglátom?

14 hetes, semmiféleképpen nem szeretném stressznek kitenni, vagy nekiállni sz*rt dobálni. Minél békésebben, annál jobb. Neki nem igazán kellek, maximum a gyerektartás, ez világos - viszont a születendő gyermekemet nem akarom elveszíteni. Fogalmam sincs a következő lépésről, hiába próbálom türelemmel, szeretettel meggyőzni.

2021. dec. 13. 15:50
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Ezzel a részével nem lenne gond, a családra rendeztem be az életemet. Ha egy idő után anya nélkül, hát akkor úgy
2021. dec. 19. 16:11
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

De te most mire vársz? Arra, hogy végre kiköktözik? Minek fekszetek egy ágyba? Vagy azt hiszed, hogy hirtelen megvilágosodik, és újra beléd szeret?

Ti soha az életben nem lesztek egy család. A nőd és a gyereked megy Ukrajnába. Nélküled. Te meg fizetgetsz. Kicsit az az érzésem, hogy ez így kamu kérdés, ha te ezek után még ezt sem fogtad fel.

Akarsz családot? Gyerekeket, feleséget? Szuper! Ezt a nőt takarítsd el az életedből, mert mindenkit el fog marni, akivel ez megvalósulhat.

Akarod a gyereket, az anyja nélkül is? Szuper! De amíg a te lakásodban eszi a te kenyered, miért mondana le róla? Ki kell tenni azzal, amivel jött. Egy bőröndbe befér tutira. Aztán majd amikor rájön, hogy hosszú hónapokig pereskedhet, mire egy külföldi apától lát egy centet is, majd kúszik hozzád vissza. Akkor te leszel alku pozícióban.

Görény dolgot fogok írni: ez a gyerek csak annyiban lesz a te gyereked, hogy vannak közös génjeitek. Pont. Soha nem fogsz vele biciklizni tanulni, játszani, nem hallod az első szavát, nem tanítod járni. Egy dolgod lesz: fizetsz. Cserébe elmond az anyjával együtt minden xarnak. Ezen nincs mit szépíteni. Akkor jársz a legjobban, ha tényleg annyi lesz, hogy utalsz x összeget, és elfelejted azt is, hogy van.

Vagy felveszed a kesztyűt és elperled.

2021. dec. 19. 17:07
 43/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és a jótanácsokat!

Amiért jöttem, azt megkaptam, de 48 órák alatt, főleg hétvégén, nem tudom megváltani a világot. Ha egy héten belül nem tér jobb belátásra, nekimegyek. Ennyi.

Ha lesz update, mindenképp megírom, hátha valaki hasonló cipőben jár, mint én

2021. dec. 19. 17:32
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Most mi a helyzet, hogy annyira nem barátságos hely ukraina?
2022. febr. 27. 08:03
 45/48 A kérdező kommentje:
Hazahoztam őket. Vigyázok rá, amíg világra hozza nem a kislányomat, aztán lemond róla a javamra. Cserébe segítek neki talpra állni, bárhol is szeretne új életet kezdeni utána. Így állapodtunk meg
2022. márc. 6. 18:22
 46/48 A kérdező kommentje:
*világra nem hozza
2022. márc. 6. 18:22
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Legyen így. De mi ez a hirtelen pálfordulás?
2022. márc. 6. 20:06
 48/48 A kérdező kommentje:
A háború erősen a malmomra hajtott a vizet, én pedig megragadtam a lehetőséget. G*ci dolog, de tkp. nem volt más választása
2022. márc. 6. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!