Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A várandós, ukrán menyasszonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A várandós, ukrán menyasszonyom haza akar költözni. Vagy vele megyek, vagy sosem látom a kicsit. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Egyelőre senkit sem találtam, aki tudna ebben segíteni nekem érdemben (ügyvédet sem) - így arra gondoltam, megkérdezlek titeket, hátha van ötletetek. Google sem feltétlen a barátom.

Az a helyzet, hogy egészen egy héttel ezelőttig arról volt szó, hogy itthon tervezzük a közös jövőnket, már az esküvőnk időpontja is megvolt. Erre derült égből a villámcsapás, életem értelme kijelenti, hogy ő januárban hazaköltözik Harkovba. Ha szeretném őt és a picit még valaha látni, akkor vele kell költöznöm. Köpni nyelni nem tudtam, és nagyjából azóta sem. Semmi papírunk nincs hivatalosan arról, hogy mi valaha együtt voltunk, kapcsolatban voltunk. Rohadt kétségbeejtő a helyzet.

Itthon van egy remek karrierem, jó egzisztenciám, gondolom nem kell taglalnom nektek, hogy miért nem akarok Ukrajnába költözni. Ráadásul nem is tudnék olyan egyszerűen, ha akarnék sem. Az oroszt úgy ahogy beszélem, ukránul csak pár szót.

Mit tennétek a helyemben? Kihez tudnék fordulni így december végén? Menjek ki pár hónapra, aztán meglátom?

14 hetes, semmiféleképpen nem szeretném stressznek kitenni, vagy nekiállni sz*rt dobálni. Minél békésebben, annál jobb. Neki nem igazán kellek, maximum a gyerektartás, ez világos - viszont a születendő gyermekemet nem akarom elveszíteni. Fogalmam sincs a következő lépésről, hiába próbálom türelemmel, szeretettel meggyőzni.

2021. dec. 13. 15:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
36%
Majd visszajöhettek vendégmunkásnak meg leszavazni a fideszre..
2021. dec. 13. 18:21
 22/48 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tudta a menyasszonyom, hogy mennyire szeretem őt, és azt, hogy az álmom egy saját család. Felesleges lett volna elvetetnie magát - pontosan tudja, hogy tűzbe mennék a kicsiért, és érte, papírok nélkül is. Jól besétáltam tátott szájjal
2021. dec. 13. 18:30
 23/48 anonim ***** válasza:
89%

Sétáltasd be te is! Dugj az orra alá egy cikket, hogy most már elég, ha egyik szülő akarja a váltott elhelyezést, nem kell hozzá a másik beleegyezése. Te magyar állampolgár vagy, rád a magyar törvények érvényesek. Természetesen ebben az esetben egy huncut garast nem lát, nem jár a gyerektartás.

Jó szerencsét, lehet ballagni! Természetesen szülés után először apasági perre készüljön, mert ha ekkora a szerelem, akkor te az abban se vagy biztos, hogy a tiéd.

Vizsgálatokra, szülésre szívesen elkísérnéd, de sajna messze lesz. Természetesen arra se adsz egy forintot se. De reméled, hogy egyedül is megoldja, ahogy azt is, hogy szülésre mindene meglegyen a picinek. Ugye tudja, hogy ha nem megfelelőek a körülmények, egy jó ügyvéddel simán elpereled tőled a gyereket.

Amúgy nincs semmi gond, menjen, de tényleg, legalább időben, esküvő előtt kiderült, hogy milyen valójában.

Ne aggódj, elég jól be lehet xaratni ezzel. Még az is lehet, hogy hirtelen nem lesz kedve menni.

2021. dec. 13. 19:33
 24/48 A kérdező kommentje:
#23 Köszönöm a válaszod! Én is gondoltam ilyen blöffös sz*rságokra, de semmi kedvem olyasvalakivel ilyen szinten ölre menni, aki épp a gyerekemet hordja a szíve alatt. Plusz, ez neki is stresszt jelent, ami ki tudja, hogyan hat a magzatra. Rohadt kényes dolog, de igazad van - ha nincs más, ezek hatásos fegyverek. Jó tippek egyébként
2021. dec. 13. 19:51
 25/48 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy olvasom, azért Ukrajnában is van lehetőséged bizonyítani, hogy te vagy az apa, bár biztos, hogy nagyobb szívás. Nem tudok sajnos árakat/valószínűségeket, de talán megnyugtató, hogy akkor is van esélyed, ha a barátnőd visszamegy:

[link]

2021. dec. 13. 19:59
 26/48 anonim ***** válasza:
84%

#24:

Akkor ne a nehéztüzérséggel kezdd. Mond meg, hogy

A: papíron és hivatalosan te leszel az apja, tehát jogod van a láthatáshoz.

B: Nem láthatod, mert papíron nem te vagy az apja, és nem is fizetsz semmit.

Esetleg C variáció: megmondod, hogy jól van, szívem, költözünk Ukrajnába. Egy szót nem beszélek ukránul. Miből akarsz megélni? Eltartasz, én meg otthon maradok a babával? Hol akarsz lakni?

Amúgy attól ne tarts, hogy a babának baja lesz. Sajnos a terhességem alatt rengeteg stressz ért, a fiam makk egészséges, kimondottan nyugodt gyerek. Nem ezen múlik. A háború alatt is születtek gyerekek.

A te gyereked pedig számodra sajnos már elveszett. 1000%, hogy ellened fogja nevelni. Vagy keményen beleállsz ebbe, és elperled. Esetleg...ha neki pénz kell, neked a gyerek...fizetsz egy szabadszemmel jól látható összeget, ha lemond róla, a te javadra. Felneveled egyedül. Látogathatja, de veled fog élni.

2021. dec. 13. 20:08
 27/48 A kérdező kommentje:

#25-26 órási segítségek, nagyon szépen köszönöm! Ha nagy leszek meghálálom.

Mindenesetre bízom benne, hogy ilyen szintre nem fogunk eljutni

2021. dec. 13. 20:23
 28/48 anonim ***** válasza:
93%
Szurkolunk, hogy minden rendben legyen!
2021. dec. 13. 20:53
 29/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon jó kis közösség vagytok!
2021. dec. 13. 21:09
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy tőled van a gyerek?
2021. dec. 16. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!