Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A várandós, ukrán menyasszonyom haza akar költözni. Vagy vele megyek, vagy sosem látom a kicsit. Mitévő legyek?
Egyelőre senkit sem találtam, aki tudna ebben segíteni nekem érdemben (ügyvédet sem) - így arra gondoltam, megkérdezlek titeket, hátha van ötletetek. Google sem feltétlen a barátom.
Az a helyzet, hogy egészen egy héttel ezelőttig arról volt szó, hogy itthon tervezzük a közös jövőnket, már az esküvőnk időpontja is megvolt. Erre derült égből a villámcsapás, életem értelme kijelenti, hogy ő januárban hazaköltözik Harkovba. Ha szeretném őt és a picit még valaha látni, akkor vele kell költöznöm. Köpni nyelni nem tudtam, és nagyjából azóta sem. Semmi papírunk nincs hivatalosan arról, hogy mi valaha együtt voltunk, kapcsolatban voltunk. Rohadt kétségbeejtő a helyzet.
Itthon van egy remek karrierem, jó egzisztenciám, gondolom nem kell taglalnom nektek, hogy miért nem akarok Ukrajnába költözni. Ráadásul nem is tudnék olyan egyszerűen, ha akarnék sem. Az oroszt úgy ahogy beszélem, ukránul csak pár szót.
Mit tennétek a helyemben? Kihez tudnék fordulni így december végén? Menjek ki pár hónapra, aztán meglátom?
14 hetes, semmiféleképpen nem szeretném stressznek kitenni, vagy nekiállni sz*rt dobálni. Minél békésebben, annál jobb. Neki nem igazán kellek, maximum a gyerektartás, ez világos - viszont a születendő gyermekemet nem akarom elveszíteni. Fogalmam sincs a következő lépésről, hiába próbálom türelemmel, szeretettel meggyőzni.
#30 Jogos kérdés, ezek után mit válaszolhatnék rá? Valószínűleg igen, ennyi esze talán neki is van.
Közben, azóta is, az összes éjszakát együtt, a lakásomban töltjük. Brutális tortúra
Hát èn a helyedben útnak eresztenèm őket, gyereked lehet mèg Magyarországon is, egy olyan nőtől, aki èr is valamit...
Bár èn nő vagyok, lehet máshogy látom az egèszet.
Vagyis lelki terror és zsarolás.
Te meg látványosan nézegess ügyvédet, apasági tesztet, meg hasonlókat.
Ne legyél töketlen! A végén a gyereked se látod, meg be is zsarol pénzzel rendesen. Ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Főleg, ha tervezel még egyáltalán családot ebben az életben. Nem sok nő fogja eltűrni ezeket a viszonyokat közted és az exed közt, nem beszélve a gyerekről és az anyagi kötelezettségekről. Azzal ne áltasd magad, hogy még egyenesbe jöhettek.
37
Ugyvéd! Azonnal!
Ohhh...alberletet mezeget ukrajnában? Azt már kérdezted tole, hogy miből fogja fizetni?
Naponta váltok ügyvédet, mert egyelőre egyik sem szolgált túl kompetens hozzáállással. Semmi másra nem jók, legfeljebb fenyegetőzésre, és ez ő is pontosan tudja. Ennek az egésznek sajnos máshogy kell pontot tennem a végére
Albérlet? Állítólag majd az anyja kisegíti. Ja. Teljesen felesleges belemenni ebbe a vitába, semmije sincs, a gyereket leszámítva. Ennyi előnyöm van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!