Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy várandós a menyasszony? Kb. az esküvők hány %-ában?
Vannak nők akik eltitkolják.
Vannak nők, akik így "fognak" férjet..
Szerintem....70%. Na, jó, legyen 60%.
Ennél lentebb saccolást nem adom..
Hogy rákeressek?? Annyira nem érdekel..
Én is 7 hónapos nagy pocakkal mentem férjhez.
Nem így fogtam meg a férjem, hiszen már együtt éltünk 3 évet amikor jött a baba. Mi végül is "családi nyomás" miatt házasodtunk össze.
Ej, de le lettem pontozva! Miért is?? Mert pocakkal mentem férjhez?? Mennyi prűd ember van itt.. Te jó ég!
(4-es)
3-as válaszoló vagyok :D
Én sem így fogtam meg a párom mert már előtte 7 éve együtt voltunk.
Amúgy meg magasról tojok másnak a pontozgatásaira :D
A kérdezőnek remélem segítettem.
Mondok falusi statisztikát. 5 évre vissznézve a faluban volt 30 lazgi, ebből 5 menyasszony volt pocak nélkül, és egy szűz! Én is ide tartozom, de nem én voltam a szűz :D
A többiek közül 2 volt, akiknek 18 alatt lett a baba. 7 pár, akik már együtt éltek, és a család beszélte rá őket, egy olyan, akik már babával esküdtek.
A többi, szégyen-nem szégyen... mind férjfogós eset volt... Azóta ebből a rétegből sokan el is váltak.
Hú, köszi 8-as (meg többiek)
(Amúgy borzalmas, hogy ebben a kategóriában orrba-szájba lepontoznak mindenkit, én inkább nem is szoktam itt válaszolni.)
2. vagyok.
Ezt a pontozást én sem értem..
Mindenkit lepontoz valaki..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!