Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire jellemző, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy várandós a menyasszony? Kb. az esküvők hány %-ában?

Figyelt kérdés

2012. okt. 19. 21:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

Nekünk volt már polgári esküvőnk, de jövőre tervezzük a templomit és igen, remélem már lesz pocakom, nagyon várjuk a bébit! :)))

Nem értem ezt a pontozósdit, azt sem tudom hogyan kell pontozni itt.

2012. okt. 20. 09:50
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
az én ismeretségi körömben az a gyakori hogy kitűzik az esküvő időpontját pár hónappal későbbre (max 1 év) és addig próbálkoznak, aztán mikor összejön a baba akkor gyorsan előrehozzák az esküvőt és azután kis idővel bejelentik hogy babájuk lesz. de ugye aki tud számolni rájön hogy nem a nászéjszakán estek teherbe :D mi amúgy nem házasodtunk össze emiatt, most meg majd akkor ha nagyobb lesz a kisfiunk és ő is élvezni tud egy kis bulit :)
2012. okt. 20. 10:00
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Mi az, hogy "férjfogó"? Ezt úgy értitek, hogy x évig együtt vannak, és nem kéri feleségül a srác a csajt, aztán terhes lesz, és akkor meglesz a lánykérés?

Nekem természetes, hogy megkérem majd a szerelmemet, alapnak tartom, hogy ne csak akkor vállaljam a világ előtt egy életre, ha már nem lehet eltitkolni a gyereket..Fura látni, hogy ez ilyen gyakori, bár így, hogy "férjfogás", még nem gondoltam erre. 18f

2012. okt. 20. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Férjfogás kinézete a környékünkön. Gazdag sráccal lány összejön 2-3 hónap után terhes lesz, a család zsarolni kezdi a fiút, hogy ha szégyenben hagyja a lányt, nagyon rossz vége lesz... és ezért vannak aztán a válások.
2012. okt. 20. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azért hülyeség ebből következtetéseket levonni, hogy jaj pocakos a menyasszony és biztos csak azért, meg biztos csak férjfogás, mert manapság az esküvők nagyrészét már akár másfél évvel korábban elkezdik megszervezni, mivel a legjobb helyek és szolgáltatók nagyon hamar elkelnek. Pl.nekünk jövő nyáron lesz, de már július óta egy csomó minden le van foglalva, ki van tűzve a dátum, de egyelőre nem jártuk körbe a világot hirdetni, hogy na esküvőnk lesz. Akkor most, ha mondjuk februárban teherbe esek, júniusban pocakkal állok oda, szerintetek hány okos kívülálló fogja azt mondani, hogy na biztos csak gyorsan a gyerek miatt?
2012. okt. 21. 11:59
 16/19 deadly108 válasza:
nekem a feleségem 8 évvel idősebb tőlem most lesz 33, már 3 éve együtt élünk, és elkezdtünk próbálkozni, augusztusba, mert hát babát akarunk és úgy se jön össze azonnal. Szeptember közepére sikerül is :) és a házasság csak október 13-án volt. Úgyhogy ennyi.
2012. okt. 22. 20:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Régi kérdés de egy gondolat még...

Akik terveznek házasságot, azok általában a gyereket is utána tervezik, kitűzik az időpontot, szervezik, de ezidő alatt már nem védekeznek, így elég gyakori, hogy pocakosak már a lagzin....

plusz az összes többi amit már felsoroltak:)

2013. ápr. 12. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem mondjátok,hogy létezik még ilyen,hogy azért megy férjhez valaki terhesen,mert ha nem akkor szégyenben marad?:D

Te jó ég!

Ez a 21.század?

Nem értem miért fontos ez annyira?

Nem az a lényeg,hogy együtt akarnak-e élni vagy sem?

Másrészt attól,hogy terhes valaki a gyerek születése után is lehet esküvőt tartani,nem hinném,hogy egy várandós nőnek kényelmes lenne terhesen egy ilyen alkalom.

Szerintem az sokkal gázabb mikor mindenki tudja,hogy ezért van az esküvő:d

2014. aug. 19. 07:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sok olyat látok, hogy kitűzik az időpontot, és utána már "nem vigyáznak" az esetek öbbségében 3-4 hónapos terhes a menyasszony az esküvőn.

Szerintem kb60% terhes, így vagy úgy..

(Én nem voltam, 1 házassági évfordulőnk lesz, és még mindig védekezünk, nálunk meg ezt furcsállják... "Minek házasodtunk, ha még nem akarunk gyereket ?"

2014. aug. 19. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!