Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy várandós a menyasszony? Kb. az esküvők hány %-ában?
Nekünk volt már polgári esküvőnk, de jövőre tervezzük a templomit és igen, remélem már lesz pocakom, nagyon várjuk a bébit! :)))
Nem értem ezt a pontozósdit, azt sem tudom hogyan kell pontozni itt.
Mi az, hogy "férjfogó"? Ezt úgy értitek, hogy x évig együtt vannak, és nem kéri feleségül a srác a csajt, aztán terhes lesz, és akkor meglesz a lánykérés?
Nekem természetes, hogy megkérem majd a szerelmemet, alapnak tartom, hogy ne csak akkor vállaljam a világ előtt egy életre, ha már nem lehet eltitkolni a gyereket..Fura látni, hogy ez ilyen gyakori, bár így, hogy "férjfogás", még nem gondoltam erre. 18f
Régi kérdés de egy gondolat még...
Akik terveznek házasságot, azok általában a gyereket is utána tervezik, kitűzik az időpontot, szervezik, de ezidő alatt már nem védekeznek, így elég gyakori, hogy pocakosak már a lagzin....
plusz az összes többi amit már felsoroltak:)
Nem mondjátok,hogy létezik még ilyen,hogy azért megy férjhez valaki terhesen,mert ha nem akkor szégyenben marad?:D
Te jó ég!
Ez a 21.század?
Nem értem miért fontos ez annyira?
Nem az a lényeg,hogy együtt akarnak-e élni vagy sem?
Másrészt attól,hogy terhes valaki a gyerek születése után is lehet esküvőt tartani,nem hinném,hogy egy várandós nőnek kényelmes lenne terhesen egy ilyen alkalom.
Szerintem az sokkal gázabb mikor mindenki tudja,hogy ezért van az esküvő:d
Nagyon sok olyat látok, hogy kitűzik az időpontot, és utána már "nem vigyáznak" az esetek öbbségében 3-4 hónapos terhes a menyasszony az esküvőn.
Szerintem kb60% terhes, így vagy úgy..
(Én nem voltam, 1 házassági évfordulőnk lesz, és még mindig védekezünk, nálunk meg ezt furcsállják... "Minek házasodtunk, ha még nem akarunk gyereket ?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!