Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnàtok hozzá ha ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnàtok hozzá ha ajándékozáskor ez történne?

Figyelt kérdés

Én adtam egy pulóvert ami a kedvenc màrkája, mellé egy üveg italt amit szintén szeret. Meg vettem egy kisebb tortát mivel nappalos voltam nemvolt sütni időm.

Erre eljön az én szulinapom ( kb másfél hónapra rá van) és kapok egy kis olyan gagyi dobozos ékszert ami a Lidl Ben kapható kis bedugós fulbevalo és icipici nyaklánc van benne.

Nem hordok ékszert ugyanaz az ezüst fülbevalót hordom tizenéve más ékszert nem.

Borzalmasan csalódott vagyok nem erre számîtottam meg én rákölötttem vagy 20 ezret és kapok 1000 Ft értékű kis bizsut??!!

Próbáltam nem kimutatni de látszott rajtam a csalódottság.

Most meg itt írkál h mi a baj? Mi történt megbántottalak?

Akkor csak levette h nem tetszett a dolog :( most nemtudom mi legyen mit gondoltok erről? Igazam van vagy sem?!!

2021. dec. 12. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
12%
Lehet nem volt pénze
2021. dec. 12. 22:37
 42/63 anonim ***** válasza:
85%

Azoknak akik az anyagiak miatt savazzak a kérdezőt egy pelda:

A párom kB kétszer annyit keres mint én így ajándékot is mindig nagyobb értékben kaptam tőle. De sosem panaszkodott mert mindig valami olyannal viszonoztam ami bár olcsóbb de örülne neki. Pl most egy négy ezer forintos csészét kap. Mert hónapok óta keres vastag falu eszpresszós csészét aami tartja az ital melegét.

Szóval lehet úgy is ajándékot venni olcsón hogy közben figyelmesek vagyunk.

De itt arról van szó hogy ahogy fentebb is írta valaki a pasi nem úgy vett ajándékot hogy Kata mit szeret, hanem hogy a nők általában szeretik az ékszert, jó van az.

Ez az egész nem az anyagi értéke miatt gáz, hanem mert annyira se tartja hogy figyelembe vegye hogy nem hord ékszert.

Mindazonáltal kérdező én ennyiért még nem küldeném a vesztohelyre, mindenki hibazhat.

2021. dec. 13. 07:14
 43/63 anonim ***** válasza:
82%

Az ékszert még egy dolog, hogy nem szereti.De az 1000Ft-os ócska bizsu az nem számít ékszernek.Pofátlan dolog ilyet venni valakinek.

Ez olyan, mintha parfüm gyanánt vennék valakinek egy dezodort.

2021. dec. 13. 09:14
 44/63 A kérdező kommentje:
43 Még a dezodor is jobb vagy az ilyesmi mert azt használok. De ilyesmit nem hordok és nem is fogok.
2021. dec. 13. 09:19
 45/63 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem dobd ki, ha ekkora bunkó.

Nyilvánvalóan ő is érzékelte, hogy kínos módon próbálta letudni az ajándékozást, és ezt elszúrta, de mivel egy suttyó, nem igazán érdekelték a következmények.

2021. dec. 13. 10:37
 46/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy a rossz szándék vezérelte. Vannak pasik akiknek nincs erzekuk ehhez. És ők nem figyelnek fel az ilyen elejtett mondatokra mint mikor azt mondod hogy "hú de szeretnék egy joga matracot de most nem akarok erre költeni". Ez most így jött ki. Elmondtad neki, bánja, lepjetek tovább és majd meglatod mi lesz. 5 hónapja vagytok együtt, nem ismeritek még annyira a másikat.
2021. dec. 13. 11:17
 47/63 anonim ***** válasza:
85%

Nem olvastam végig, csak az első pár kommentet, de ez a szeretetnyelv idiótaság szerintem túl van értékelve nagyon. Tök jó, valaki bunkó, figyelmetlen, smucig, simán rá lehet fogni, hogy "ja, hát neki nem ez a szeretetnyelve".

Besz@rás, komolyan...

2021. dec. 13. 11:49
 48/63 anonim ***** válasza:
85%

#47 pont erre gondoltam én is.

Olyan nincs, hogy valakinek a bunkóság, figyelmetlenség, smucigság a "szeretetnyelve". Nem kell eufemizálni, validálni azt, hogy valaki egy suttyó. Nevezzük már nevén a dolgokat könyörgöm.

2021. dec. 13. 11:57
 49/63 anonim ***** válasza:
100%
39-es, itt viszont írta a kérdező, hogy a pasija többet keres, mint ő.
2021. dec. 13. 12:02
 50/63 A kérdező kommentje:
49. Igen többet . De ha az összeget nem nézem, mert oke lehet sok kiadása volt most a hónapban nemtudom. De akkoris olyat adni amit tudja, hogy úgysem használok.
2021. dec. 13. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!