Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnàtok hozzá ha ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnàtok hozzá ha ajándékozáskor ez történne?

Figyelt kérdés

Én adtam egy pulóvert ami a kedvenc màrkája, mellé egy üveg italt amit szintén szeret. Meg vettem egy kisebb tortát mivel nappalos voltam nemvolt sütni időm.

Erre eljön az én szulinapom ( kb másfél hónapra rá van) és kapok egy kis olyan gagyi dobozos ékszert ami a Lidl Ben kapható kis bedugós fulbevalo és icipici nyaklánc van benne.

Nem hordok ékszert ugyanaz az ezüst fülbevalót hordom tizenéve más ékszert nem.

Borzalmasan csalódott vagyok nem erre számîtottam meg én rákölötttem vagy 20 ezret és kapok 1000 Ft értékű kis bizsut??!!

Próbáltam nem kimutatni de látszott rajtam a csalódottság.

Most meg itt írkál h mi a baj? Mi történt megbántottalak?

Akkor csak levette h nem tetszett a dolog :( most nemtudom mi legyen mit gondoltok erről? Igazam van vagy sem?!!

2021. dec. 12. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 Noren1989 ***** válasza:
48%

Tudja, h az ajándékozás a szeretetnyelved?

Vagy, hogy léteznek szeretetnyelvek? :DDD

2021. dec. 12. 20:05
 2/63 anonim ***** válasza:
100%
Én elbeszélgetnék vele. Először megkérdezném, hogy szerinte én miket szeretek. Mik azok a dolgok amik fontosak nekem. Lehet őt így nem is érdekli, hogy mit szeretsz, csak adott valamit, ami ajándéknak néz ki.
2021. dec. 12. 20:05
 3/63 anonim ***** válasza:
9%
Vegyél egy nőnek olcsó ajándékot és kiderül hogy milyen ember valójában.. :)
2021. dec. 12. 20:06
 4/63 anonim ***** válasza:
100%
3-as, ha előtte drága ajándékot kapott, akkor a faszi paraszt.
2021. dec. 12. 20:08
 5/63 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom és úgy szoktam,hogy ha valaki nekem ad x értékben akkor közel hasonló értékben adok. Legyen ez épp pàrom vagy épp rokonom.
2021. dec. 12. 20:09
 6/63 anonim ***** válasza:
37%
Az van, hogy az ajándékozás a szeretetnyelved, neki nem. Én pl már évek óta mondom ismerőseimnek, hogy nekem ne vegyenek semmit, a pénzt magukra költsék, max közös program legyen, amit együtt átélhetünk,mert nekem az együtt töltött minőségi idő a szeretetnyelvem. Mond meg neki, hogy nem esett jól és figyeld ki, hogy neki mi a szeretetnyelve, és az alapján ítéld meg, hogy fontos vagy neki vagy sem.
2021. dec. 12. 20:10
 7/63 A kérdező kommentje:

Az ő ajándéka 20 ezer Ft volt majdnem. A pulóver az ital és a kicsi torta.

Jah es elvileg tudta, hogy nem hordok ilyeneket es aztis tudta a fülbevaló amit hordok emlék mamàmtól aki màr nem él .

2021. dec. 12. 20:11
 8/63 A kérdező kommentje:
6 De ez szeretet nyelv kérdése ? Nem az, hogy ha pl kapok valamit illik viszonozni?! Sokszor már gyerekként úgy volt x osztálytársam felkoszontott akkor is illő viszonozni
2021. dec. 12. 20:12
 9/63 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell semmilyen szeretetnyelv, csak józan paraszti ész. Simán egy szar ember, nem érdekli senki, csak saját maga.
2021. dec. 12. 20:13
 10/63 anonim ***** válasza:
37%
Ja, azt hittem az ajándékozás lényege a szeretet, a gesztus.
2021. dec. 12. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!