Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnàtok hozzá ha ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnàtok hozzá ha ajándékozáskor ez történne?

Figyelt kérdés

Én adtam egy pulóvert ami a kedvenc màrkája, mellé egy üveg italt amit szintén szeret. Meg vettem egy kisebb tortát mivel nappalos voltam nemvolt sütni időm.

Erre eljön az én szulinapom ( kb másfél hónapra rá van) és kapok egy kis olyan gagyi dobozos ékszert ami a Lidl Ben kapható kis bedugós fulbevalo és icipici nyaklánc van benne.

Nem hordok ékszert ugyanaz az ezüst fülbevalót hordom tizenéve más ékszert nem.

Borzalmasan csalódott vagyok nem erre számîtottam meg én rákölötttem vagy 20 ezret és kapok 1000 Ft értékű kis bizsut??!!

Próbáltam nem kimutatni de látszott rajtam a csalódottság.

Most meg itt írkál h mi a baj? Mi történt megbántottalak?

Akkor csak levette h nem tetszett a dolog :( most nemtudom mi legyen mit gondoltok erről? Igazam van vagy sem?!!

2021. dec. 12. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
10 Azért gesztus oké, de pofa kell ha valaki kap 20 ért de visszafelé meg ad 1000Ft ért ?!
2021. dec. 12. 20:15
 12/63 anonim ***** válasza:
35%
Sokan nem úgy élik az életüket hogy mit illik és mit nem hanem hogy mire van kedvük/pénzük és stb. Lehet neki ennyire tellett most. Ha én adok valakinek ajándékot nem azért adom hogy utána várjam es szamolgassam, vajon ugyanannyit költött e rám mint én rá.
2021. dec. 12. 20:15
 13/63 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem gáz ha a pénzre hegyezed ezt ki.Igazából ha csak ezt vesszük alapul akkor te se voltál korrekt...mert milyen jogon határoztál meg 20ezer ft értékű ajándékot? Kétlem hogy előtte megbeszélted vele hogy kb. mekkora értékben vegyetek egymásnak.Ez sem túl korrekt,hogy önhatalmúlag megállapítottál egy összeget..és akkor rákényszerítetted hogy tartsa magát ehhez!

De nyilván a többiben jogos a felháborodásod...figyelmetlen és bunkó volt.Szerintem ha 0 ft-ba került volna az ajándéka,mert mondjuk saját kezűleg csinál valamit,ami érezhetően személyre szabottan neked szól,és rád jellemző,az többet ért volna 20 ezer ft-os ajándéknál.Úgyhogy nem kell feltétlenül költekezni sem ahhoz hogy megérintsük a másikat lelkileg!

2021. dec. 12. 20:18
 14/63 anonim ***** válasza:
94%
Nem, az ajándék lényege, hogy örömet okozzunk a másiknak. Gesztus akkor, ha nem ismered a másikat, és hozzávágsz egy tusfürdőcsomagot.
2021. dec. 12. 20:18
 15/63 A kérdező kommentje:
12 Bunkónak lenni ilyen nagy divat lett? Anyagilag pedig jobban keres mint én. Nem azt mondom, hogy Ft-ra annyiért adjon de ez azért elég nagy kontraszt.
2021. dec. 12. 20:19
 16/63 A kérdező kommentje:
13 Neki csupa olyat adtam amit szeret. Ha nem nézzük az összeget akkoris tudta, hogy nem hordok semmi ilyesmit.
2021. dec. 12. 20:20
 17/63 anonim ***** válasza:
20%
Ahhoz kell pofa hogy hangoztassuk hogy mi milyen sokat költöttünk a másikra. Az ilyenek fizetnek felesben az étteremben, a benzinkúton, a boltban, és még egy db kölcsönadott papírzsebkendőt is visszakérnek a másiktól.
2021. dec. 12. 20:20
 18/63 anonim ***** válasza:
94%

Sikerült vele megbeszélned?

Én nem tartanám magam vissza. Nem az érték miatt, hanem, mert ha ennyire ismer vagy ikyen kevéssé érdeklem, nem hiszem, hogy megelégednék vele, mint partner.

2021. dec. 12. 20:23
 19/63 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom hogy divat e bunkónak lenni :D lehet ő nem ajándékokkal fejezi ki a szeretetét. Lehet ezt inkább vele kene megbeszelned
2021. dec. 12. 20:25
 20/63 A kérdező kommentje:
17. A tényeket írtam le azokat ismertettem, neki nyilván nem mondtam, hogy tessék itt van 20 ezer Ft volt az ajándékod. De szerintem álszentnek sem kell lenni, én sem fáról szedem a pénzt megdolgoztam érte amit ráköltöttem.
2021. dec. 12. 20:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!