Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnàtok hozzá ha ajándékozáskor ez történne?
Én adtam egy pulóvert ami a kedvenc màrkája, mellé egy üveg italt amit szintén szeret. Meg vettem egy kisebb tortát mivel nappalos voltam nemvolt sütni időm.
Erre eljön az én szulinapom ( kb másfél hónapra rá van) és kapok egy kis olyan gagyi dobozos ékszert ami a Lidl Ben kapható kis bedugós fulbevalo és icipici nyaklánc van benne.
Nem hordok ékszert ugyanaz az ezüst fülbevalót hordom tizenéve más ékszert nem.
Borzalmasan csalódott vagyok nem erre számîtottam meg én rákölötttem vagy 20 ezret és kapok 1000 Ft értékű kis bizsut??!!
Próbáltam nem kimutatni de látszott rajtam a csalódottság.
Most meg itt írkál h mi a baj? Mi történt megbántottalak?
Akkor csak levette h nem tetszett a dolog :( most nemtudom mi legyen mit gondoltok erről? Igazam van vagy sem?!!
30 Sajnos igen ez így jön le. Csak azt írta sajnalom meg hümmög.
Ez van, tanultam a hibámból.
Hát azért ne ez határozza meg a kapcsolatotokat.Nem kell duzzogni,meg sértődőst játszani.Ha minden más jó volt akkor tovább kell lépni.A tudtára lehet finoman adni hogy nem a legjobb választás volt az ajándéka,és normálisan megbeszélni vele hogy egy kicsit csalódtál,mert azt hitted figyel rád és ismer,és olyan ajándékot választ ami személyre szólóbb.
Aztán lépj túl a dolgon és adj neki esélyt.Hibázott,remélhetőleg legközelebb jobban odafigyel.
Hát én most vettem karira a húgomnak valamit, amit fél szóval elejtett, hogy kéne neki. Közben írtam a párjának, hogy ha a húgom venne magának olyat, akkor szóljon, akkor elteszem a szülijére.
Ez kb semmibe nem került. Cserébe tök boldog lesz, amikor kibontja. De hát szeretem őt, szeretem, ha boldog.
Na most ezt a pároddal nem lehet megcsinálni? Ez annyira alap dolog.
A helyzet kellemetlen, megértem a sértődöttséged, mert ez valóban erős kontraszt. Te beletettél egy csomót az ajándékba, ő meg kb semmit. Ha olyat adott, amit eleve nem használsz, az valóban a figyelmetlenség jele.
Egyúttal az "illik viszonozni" dologtól kicsit húzom a számat. Én pl nem annyira szeretek ajándékozni, nem ezen jár az eszem, és amikor venni kell valamit csomószor tanácstalanul állok. Ha komoly ajándékot kapok valakitől, néha az ugrik be, hogy nabazmeg, most tuti, tőlem is elvárják majd.
Összességében érthető a csalódottságod, de ne felejtsd ki, hogy az, hogy ekkora ajándékot adtál, az a te személyes döntésed volt, őt nem kérdezted meg róla. Könnyen lehet, hogy számára jelentéktelen, vagy egyenesen zavarbaejtő volt.
Összegezve: lehet, hogy tényleg egy seggfej a fickód, de azért nem ennyire fekete-fehér a folog, a szeretet nem csak ebben mérik. Én beszélgetnék vele erről.
Az összeget ide írtam le a tények közlése miatt neki nem mondtam. De azt elmondtam, hogy rosszulesett és hogy miért.
Nem ez határozza meg persze, lehet nekem fontos túlzottan.
Szerintem nem "túlzottan" fontos, csak sokkal fontosabb, mint neki. Attól, hogy különböztök, miért lenne veletek gond? Ez a szeretetnyelv dolog nekem sokat segített.
Nekem abszolút a figyelem, a minőségi idő az első számú. Engem azzal lehet úgy megbántani, mint most téged, hogy nem figyelsz arra, amit mondok. Egy haverom felesége állandóan ezt csinálja velem: eszébe jut valami és a szavamba vág, az ablakon néz ki, mikor beszélek hozzá ilyenek. Meg tudnám ütni időnként.
Ugyanakkor a csajtól minden szülinapomra kapok valamit. Küldi ő nekem a jeleket, hogy mennyire fontos vagyok neki, csak éppen számomra a legkevésbé érthető módon. Eközben én szerintem az életben nem vettem még neki semmit, ami neki ugyanolyan bántó lehet, hiszen neki ez a fontos.
Ugyanúgy időbe telt, míg leesett, hogy a feleségemhez az út az apró figyelmes szívességeken keresztül vezet. Pedig utólag tök egyértelmű, mert állandóan megcsinálja az én dolgomat. Csak ez engem pont halálra idegesít olykor, épp ezért nem csináltam: magamból indultam ki.
A fickód bűne, hogy egy ilyen egyértelmű jelzésből nem vette le, hogy neked az ajánfékozás fontos. Ez valóban hiba, de a hiba oka lehet a tudatlanság is, nem csak az, hogy ne lennél neki fontos.
Nem olvastam végig, elég volt ennyi. Ez mind szép és jó, de pl. valaki nem teheti ezt meg,illetve nem is várja el.. Exem kb milliomos volt, mindig elhalmozott 50000es ajándékokkal, míg én nem tudtam neki ezt viszonozni, lehetetlen, mert nem vagyok gazdag, + közeli csaladtagjaimmal osszesen 20an vagyunk a családban.. Miután szóltam neki, hogy ez rohadtul zavar, elmondott engem minden halatlannak, mert szerinte nem ertekeltem a gesztust. De ertekeltem én, csak en pl jobban orulok egy 500 Ftos bogrenek a pepcobol, mint egy 50000es órának... De ez en vagyok. Nem vagyunk egyformák. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!