Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátod/párod hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátod/párod hosszú évek után sem akar feleségül venni, hogy bírod elviselni azokat az összejöveteleket, ahol mindenki házas, csak ti nem?

Figyelt kérdés
A kérdés értelemszerűen nőknek szól, akik hiába várják az eljegyzést, esküvőt.

2021. dec. 4. 21:23
 131/142 tamsin540 ***** válasza:
16%

#123-as vagyok, korábban írtam "házasságellenes" kommenteket a kérdéshez.

Nem házasságellenes vagyok, hanem az ellen vagyok ahogy "csináljuk" a házasságot.

Vannak olyan tények, amelyeket egyszerűen nem lehet kikerülni: A házasságok legalább a fele válással végződik. A második házasságok legalább 75%-a válással végződik. Akkor ne is beszéljünk a szexmentes házasságokról, a "nyitott" házasságokról (avagy a legális megcsalásról) vagy a mindennapos érzelmi, testi terrorról.

Férfiként csak azoknak ajánlom a házasságot, akik családot is szeretnének alapítani belátható időn belül. Mindenképpen legyen vagyonnyilatkozat is előtte.

Legalább 4-5 év párkapcsolat után vedd el a barátnődet, de ne élj vele, ha nem akarod elvenni. Ha feleségül akarod venni, akkor legalább 2 évet élj vele. Különélni és együttélni teljesen más és legalább 2 év kell, hogy valóban kiismerd a párodat. Ez igaz nőkre és férfiakra is egyaránt. Lehet, hogy 2 év alatt kiderül, hogy vannak a párodnak olyan deffektejei amelyekkel te nem tudsz együttélni. Na most mi lett volna, ha 2 év után elvetted volna a párodat, fél év együttélés után?

Olyan nőt vegyél el, akinek mindig te voltál a legjobb férfi, kevés partnerszámmal. Van az a magyar mondás, hogy: "A kurvákból lesz a legjobb feleség." Ez teljesen hamis és katasztrófához vezet, ha egy korábbi particsajt veszel el, akinek több, mint 10 partnere volt.

Nekünk férfiaknak a nő múltja a fontos, a nőknek pedig a férfi jelene és jövője.

2022. júl. 26. 16:51
 132/142 anonim ***** válasza:
100%

ekkora sztereotíp baromságokat összehordani #131, istenem....

1. igen, sok házasság végződik válással, de nem mindegyik. sőt, lehet nehéz elhinni, de léteznek boldog házasságok is. az emberek legnagyobb százaléka azért házasodik, mert hisz abban, hogy az övé is ezek közé fog tartozni. azért ne házasodjon össze 2 ember, mert mások elváltak már? ennyi erővel semmit se csináljanak az emberek, mert mindig lesznek olyanok, akiknek nem jött össze. akkor ülj egy sötét szobában egyedül, mert olyanok is voltak már, akik fejére esett egy tégla az utcán

2. nem csak azért házasodnak az emberek, hogy gyereket csináljanak. nekem pl fontosabb a házasság, gyerek nem feltétlen kell. nem következik egyikből a másik, és nem is feltételei egymásnak.

3. vagyonnyilatkozat? úgy csinálsz mintha ez az ország dúskálna a milliárdos férfiaktól :D ne viccelj már! tudod te mennyi a mai átlagfizu itthon? nem hiszem, hogy annyira félteni kell a vagyonkát. és nőnek nem lehet vagyona? nem kereshet legalább olyan jól (ha nem jobban), mint a ffi? ráadásul a nők kb feladják a karrierjüket évekre, ha gyerekezni akarnak, és onnantól kezdve csomó helyen érik hátrányok őket a munkaerőpiacon a gyerek miatt (hiszen apuka miért is venné ki a részét a gyereknevelésből?). és még ezek után is van képed arról beszélni, hogy vagyonnyilatkozat? ki lehessen penderíteni pucér seggel, gyerekkel, ha megunod a családosdit?

4. szerencsére vannak már értelmes férfiak, akik nem abban látják a nő értékét, hogy mennyi szexuális kapcsolata volt. semmit nem von le az értékéből, és nem ez határozza meg, hogy milyen feleség, anya lesz.

5. ezzel csak a nőgyűlölő fajtád szereti nyugtatni magát, nem annyir vonzó ám a nők többségének a falu bikája, aki még a legyet is megfektetné (fektette a múltban). én pl nem jönnék össze olyan faszival, akinek sok szexuális kapcsolata volt

6. ,,Nekünk férfiaknak a nő múltja a fontos, a nőknek pedig a férfi jelene és jövője." ezen meg már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, akkora egy elképesztő baromság. mondjuk úgy, hogy neked ez a fontos, de ne degradáld le az összes férfit. mondjuk rád nézve elég kellemetlen, hogy neked csak annyi a lényeg, hogy mi volt a nő múltjában, most meg már bármit megtehet veled :D

2022. júl. 26. 17:11
 133/142 anonim ***** válasza:
100%

Jézus #131 😂😂😂

Tehát a férfi vagyonos, a nő pedig azzal a céllal házasodik, hogy majd elváljon és kapjon valamit, értem. Nekem és a páromnak sincs semmink, minek kötnénk szerződést? Meg ha nekem egy szerződést odanyomna a párom (és nem milliárdos, akinek van is félnivalója), én inkább nem akarnék esküvőt, mert ezzel azt jelzi, hogy biztos válunk, akkor meg ne is lássuk egymást többet, meg biztos meg akarom szivatni.

Szerencsére a legtöbb férfi aki agyilag is felnőtt nem azzal foglalkozik, hogy a szerelmének évekkel ezelőtt hány férfival volt dolga :D Ez nálad fontos, szomorú, nem lepődnék meg, ha ezzel támadnád le az első randin a nőket, akik kínjukban hazudnak is, mert érezhető rajtad, hogy 3-nál többnél már k.vának gondolod őket.

Amúgy azt ki találta ki, hogy a férfinak egy börtön lesz a házasság? Oké, tudom, nehezebben mutatják ki az érzéseiket a hülye társadalmi nyomás miatt, de jó esetben szereti a párját és vele akarja leélni az életét, azért veszi el, még akkor is, ha esetleg nem akar gyereket.

Remélem senkinek nem veszi 100%-os igazságnak a kommented...

2022. júl. 26. 17:27
 134/142 tamsin540 ***** válasza:
0%

1. Az én környezetemben is vannak boldog házasok és mindenkinek ezt kívánom. Mint, ahogy feljebb is írtam, nem vagyok házasságellenes. Csak az érzelmek és a realitás mindig más. Úgy saccolom, hogy a házasságok kb. 25%-a lehet boldog, ha 50% válással végződik, mivel még mindig van 25%-nyi házasság amely boldogtalan. Ez a szexmentes, de baráti viszonyt ápoló házastársaktól a házastársak közti teljes közönyig tart (amely a szeretet ellentéte)

2. Igazad van ám férfi szempontból írtam, hogy miért is lenne érdemes megházasodni. Mondj egy előnyt, ami a férfit szolgálja, hogy megházasodjon.

3. Semmi baj nincs, ha a nő dolgozik. Azért azt is vedd figyelembe, hogy mennyi válás történik akkor, amikor a nő feljebb lép a ranglétrán és többet keres, mint a férfi. Ettől nagyon sok férj retteg, joggal is, mivel hosszabb távon a nő elveszti a tiszteletét a férje iránt. Tisztelet nélkül pedig egy kapcsolat vagy házasság egy időzített bombán ül.

4. Minél több szexuális partnere volt egy nőnek, annál kevésbé tud hosszabb távon kötődni egy férfihoz. 10 partner manapság nem számít soknak, de nincs az az x+1-ik feminizmus, ami a biológiát megerőszakolná. Férfiként ez pont az ellenkezője: egy férfi simán tud hosszabb távon is kötődni a barátnőjéhez vagy feleségéhez ha 10+ partnere van.

5. Nem vagyok nőgyűlölő. Voltak barátnőim és jelenleg is van. Az is biztos, hogy tanultam a hibáimból, amiket az előző kapcsolataimban elkövettem. Itt megmondom, hogy te is olyan férfihoz vonzódsz, akit más nők is vonzónak találnak. Ez egyszerű emberi pszichológia: mindenki azt tartja értékesnek, amit mások is értékesnek tartanak.

6. A nő múltja azért is érdekes, mert egy férfinak el kell kerülnie az alfa özvegyet: azt a nőt, akinek volt egy olyan férfi az életben aki a legjobb volt számára, aki olyan érzelmi impulust adott a nőnek, amit más férfi nem tudott adni. Ezek lesznek azok a nők, akik folyamatosan az exükkel hasonlítják össze a jelenlegi pasijukat, amely általában inzultusban nyílvánul meg. Sok olyan házasság van, amelyben a nő nem a legjobb pasijával házasodott meg, mert az igazi alfát nem tudta megszerezni hosszabb távon. Ezeke a házasságok rendszerint érzelmi pokollal párosulnak a férfi számára, csak ezt te nem látod.

+1 bónusz: sosem nézem amit egy nő mond, mindig csak a cselekedeteit. :)

És ez így van jól.

2022. júl. 26. 20:18
 135/142 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, 10 év alatt lefeküdtem 9 férfival, majd megismertem a mostani barátomat, aki a 10. lett kronológiai sorrendben. Ő az, akihez igazán tudok érzelmileg kötődni, aki a legjobb nekem, akit a világon a legjobban szeretek, nem voltam még ilyen boldog senkivel.

Elmélet megcáfolva.

Az alfa pedig egy betű a görög abc ben.

2022. júl. 26. 20:30
 136/142 tamsin540 ***** válasza:
0%

Örülök neki, hogy a 10-ik férfivel hosszabb távon is tudsz kötődni. A 10-es szám csak egy indikátor, egy átlag. Nem pedig egy kőbe vésett szám. Alfa özvegy lehet egy nő ha csak két barátja volt életében és a harmadik barátja a férje.

Az alfa itt az alfa férfira értendő. Erős, bátor karakter, maszkulin test. A férfiak hozzá akarnak hasonlítani, a nők pedig vele akarnak lefeküdni.

2022. júl. 26. 20:35
 137/142 anonim ***** válasza:
100%
Abban a percben, amikor valaki elkezd nekem vekengni alfákról, illetve 10 mondat után meg akarja magyarázni nekem, hogy kikhez is vonzódok nőként, azt hiteltelennek tartom. Na nehogy már majd pont te férfiként akard elokoskodni nekem, hogy nőként mi a fontos nekem, meg hogy működnek a nők. Kevesebb puás marhaságot kellene lesni. Még jó, hogy az én páromnak helyén van annyira az önképe, hogy nem attól teszi függővé az ő saját értékét, hogy én esetleg jobban keresek-e, vagy intelligensebb vagyok-e bizonyos témákban. Sajnálattal tudok nézni minden olyan hímneműre, akik a saját partnerükkel szemben végső soron a saját egójukat helyezik magasabbra. Nem kell aggódnod, titeket messze elkerül minden feminista. És még kiegészítésnek elmondom, hogy eddigi életem során kb 5 férfivel randiztam komolyabban/voltam kapcsolatban, ebből kb 2ről lehet elmondani, hogy a te idióta megfogalmazásod szerint,,alfák" voltak, és ki kell ábrándítsalak, ők voltak a legkevésbé maradandó emlékek. Az első igazi nagy szerelmem egy egyszerű tanárember volt, tehát se nem pénzes, se nem alfa, sőt kifejezetten jó pasi sem. De elképesztően intelligens, és érzelmileg rengeteget tudott adni, ami ezerszer többet ér, mint egy kigyúrt test. A jelenlegi párom, aki remélhetőleg a végleges, szintén nem tartozik a ti álomvilágotok alfái közé. És felvilágosítalak, nem cserélném le semmilyen alfára. Az a baj, hogy nektek hiába magyarázza bárki, teljesen agymosottak vagytok. Az embereket nem lehet ostoba kategóriákba nyomkodni, és nem mindenkinek ugyan az a jó pasi. Nekem sose jöttek be pl ezek a tipik kigyúrt szépfiúk. Én az intelligenciát, az érzelmi dolgokat, a különcséget értékelem. Csak ahhoz, hogy ezt belássátok, magatokban kellene nézni, és fejleszteni magatokat.
2022. júl. 26. 22:44
 138/142 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem akarok elkeseríteni… senkit, de ez a 131#- és hozzáállás csak a csóróknak van… :/
2022. júl. 26. 22:56
 139/142 tamsin540 ***** válasza:
0%

Na ja… ezekre a vad visszakiabálásokra mondom, hogy a nôket vagy szeretni lehet vagy érteni. Egyszerre a kettô nem müködik. 😅

Nem ròlad írtam hanem a nôi-férfi dinamikáról. Tárgyilagosan, statisztikákkal, racionálisan. Onnan tudom, hogy igazam van, hogy ilyen érzelmes realciókat kapok tôled. Meg hát mirôl is lehetne vitatkozni? Fekete-fehér számokról?

Remélem a jelenlegi párod lesz a végleges párod. 🙂

2022. júl. 26. 23:22
 140/142 anonim ***** válasza:
Jól van, nyilván igazad van. Hiszen férfi vagy. Hogyne lenne igazad. Majd kérem azokat az említett statisztikákat
2022. júl. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!