Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátod/párod hosszú évek után sem akar feleségül venni, hogy bírod elviselni azokat az összejöveteleket, ahol mindenki házas, csak ti nem?
Ja jó nem olvastam csak később a kommentedet.
Sok boldogságot :)
Gratulálok, Kérdező! Sok boldogságot!
N
Gratulálok Kedves Kérdező!
Én is a "várakozók" között vagyok. Ahogy olvastam a soraid (#120) bevallom el is pigyeregtem magam. Egyszerre éreztem meghatódottságot és fájdalmat...
Ezt azoknak akik lefikáznának, hogy elsírtam magam: Ha valamire nagyon vágyik az ember, úgy érzi azzal lesz teljes az élete, de nem kapja meg és csak telik az idő, az borzasztó kínzó tud lenni... Főleg ha családalapítasról van szó (pl házasság, gyerek) és az illető nő...
Legyetek nagyon boldogok! 🤍
Nem olvastam végig az összes kommentet, van belőle bőven, szóval bocs, ha valakit ismétlek.
Nekem fontos az esküvő, és én tisztáztam is a párommal, hogy nem akarok élettársi kapcsolatot évekig. Ő ezt tudomásul vette, meg is kérte a kezemet.
Igen, lehet élni házasság nélkül is boldogan. Viszont nekem az a véleményem, hogyha neked ez ennyire fontos, és ő magasról tesz rá, akkor te viszont nem vagy neki fontos. Én nem pazaroltam volna éveket olyan pasira, aki házasságellenes, szerintem te is keress inkább mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!