Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs sok közös témánk, meg az érdeklődési körünk sem azonos akkor abból nem lesz hosszú távú a kapcsolat valószínüleg?
Szóval biológiailag egymásra gerjedtetek. Nyugi, általában pont ennyire számít a belső.
Rajtatok múlik, hogy mi lesz ebből. Lehet, hogy kimerül az egész, de az is lehet, hogy egymáshoz szoktok.
Lehet hosszútávú, de időpocsékolás.
(én majdnem 8 évet csesztem el így, teljesen nyilvánvaló volt pedig, hogy semmi keresnivalónk egymás mellett)
A közös érdeklődési kör fontos dolog, de fontosabb hogy úgymond a világnézetetek, az értékrendetek főbb vonalakban azonos legyen. Mi lesz ha elmúlik a láng? Mi fog akkor titeket összetartani ha szinte bármiben különbözik a véleményetek?
Ezzel együtt tudod milyen az igazi szerelem? Amikor nem agyalsz "paramétereken" hanem csak érzed. Élvezd hát ki! Majd ráérsz akkor agyalni a többin ha "komolyabbra" (gyerek, házasság stb.) fordulna, vagy csillapodik a láng.
Szexkapcsolatnak jó. Másra nem.
"Nagyon szeretjük egymást" Inkább csak vonzódtok egymáshoz szexuálisan.
Van amikor direkt tart távolságot a masik.
Nekem is volt olyan akivel valahogy nem tudok beszelgetni, de azert az erdekes volt h mas nőknek meg kommunikativabb lett megnyilt, es tok jol el lehetett vele beszelgetni. Csak velem volt passziv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!