Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom még szeret, akkor nagy valószínűséggel rendbehozhatóak az általam elkövetett hibák a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem csaltam meg a párom!!!!
Sokat kötekedtem vele, hisztiztem neki, elégedetlenkedtem, emlegettem a szakítást ok nélkül, (csak mert épp olyan kedvem volt)
Mindezek ellenére a párom még mindig szeret, keres mindennap, partner abban, hogy jól meglegyünk, azt mondta, hogy 99% -ban tőlem függ a kapcsolatunk jövője!!!!
2021. febr. 28. 12:53
1/8 anonim válasza:
Türelmes és kitartó a párod, becsüld meg, de ne élj vissza ezzel, mert még a legtürelmesebb ember sem fog örökké szeretni egy olyan nőt, aki így viselkedik. Oké, hogy nem csaltad meg, de ez a viselkedés van olyan rossz mintha megcsalnád, ugyanolyan mérgező, csak tovább tart elérni ugyanazt a hatást. Ha meg akarod menteni ezt a kapcsolatot akkor marha keményen dolgoznod kell magadon.
2/8 anonim válasza:
Nézz magadba, ha tudsz változtatni, akkor javítható. Nem fog örökké szeretni, egy idő után feladja a reményt, a szerelem nem old meg mindent.
3/8 anonim válasza:
Ha 99%-ban tőled függ a kapcsolat jövője, akkor mi szükség volt arra, hogy kiírd ezt a kérdést?
4/8 anonim válasza:
Én már rég kidobtalak volna, de hát ez én vagyok.
Utálom a hisztis, akarnok, random fenyegetőző embereket.
5/8 anonim válasza:
Attól függ mennyire okoztál maradandó sérüléseket.
Egyébként szerintem nem fog összejönni a dolog.
6/8 anonim válasza:
Igen, tekints erre úgy, mint legutolsó esélyre.
7/8 anonim válasza:
Ha nagyon elege lett, akkor nem valószínű. Lehet, hogy csak neked nem mondta meg, hogy ennyi, amíg nincs jobb. Mert akkor is csak hisztéria lenne. Mert valószínűleg ő sem lehet teljesen kerek, ha még így se hajított ki. Kb. egy ilyen emberből tudom kinézni, hogy ezt csinálja, aki nem bír meglenni egyedül.
8/8 anonim válasza:
Meg tudod magadban ígérni, hogy gyökeresen megváltozol? Igen? Szerintem lehetséges, de át kell alakulnod, ami nagyon nehéz lesz. Ha mégis ismét elfogad, akkor a nagy bűnbánatban nehogy átess a ló másik oldalára, hogy csicskájává tegyen akár akarva, akár akaratlanul. Mérlegelj a tetteid és a beszéded előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!