Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves férfi tervezhet komolyan egy 20 éves nővel/lánnyal, vagy nagy valószínűséggel csak a szex miatt kell neki?
Persze jobb félni, mint megijedni...
Viszont ennyire hallgatni a sztereotípiákra, és általanosítani sem szabad..
Te talákoztál, veszéltél a sráccal, te ismerd, nem mi..
Minden ember más... Ő lehet komolyat akar..
Az osztálytarsam 21 volt, amikor az akkor 31 éves baratjaval összejöttek, most 7évvel kesőbb házasok, gyerek is van..
Viszont egy biztos a szex miatt kellesz neki... Az a kérdés más miatt is-e
;)
Ha meg sem próbálod, akkor sosem derül ki..
A lényeg, hogy csak akkor csináld, ha neked is ok... Akkor nagy csalődás nem ér
A párom 30, én 22 vagyok. Két éve együtt.
Valóban van olyan férfi, aki kihasználja szex kedvéért a fiatalabb lányokat, de azt, hogy ez a konrkét pasas mit tervez, csak te tudhatod, ha kicsit is értelmes, akkor nem hiteget és nem játszogat. De sok 30 körüli pasi azért keres korai huszonéves lányt, mert a saját korosztályában a normális nők nagyobb része már házas és gyereke van, illetve a korai huszonéves lányok nagyjából akkorra lesznek készen házasságra és gyerekvállalásra, mint ők (már gondolom, ha 30 évesen még nem azok). És szerintem ezek teljesen érthető indokok, szerintem nem kell mindig rémeket látni, csak mert van néhány _olyan_ pasi. Minden korosztályban vannak, akik csak szexet akarnak, az esélyét nem növeli a férfi kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!