Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés szex. Mit lehet tenni? Bővebben lent
Az a helyzet, hogy még csak 2 hónapja vagyunk együtt, az elején szinte napi szinten szeretkeztünk (volt, mikor napi többször is...), aztán 2 hete úgy alakult, hogy szakítottunk, csúnyán össze vesztünk (2 napig voltunk külön, és utána újra együtt), a szakítás után változott meg közöttünk a dolog. Hetente egyszer vagyunk úgy együtt, szóvá is tettem, amire az volt a válasza, hogy " nem kívánom mindig a szexet, van amikor nincs kedvem hozzá" .
Dolgozik, sokszor elég fáradt szokott lenni, becsukja a szemét és már alszik is... lehet ez is közre játszik, hétvégén lehetetlen szexelni vele, mert pénteken délután megy kocsmába és hajnali 2-4ig ott van, ugyan ez a szombat, délutántól hajnalig kocsmázik, vasárnap meg a másnaposság miatt nem lehet vele szexelni, mert akkor csinálhatunk bármit, nem fog elélvezni...
szakítás után az egész kapcsolatunk megváltozott.... lehet idő kellene neki? és ne basztassam folyton a kocsmázás, szex stb miatt?!....
tanácstalan vagyok, elnézést, hogy hosszú lett.
22/N vagyok, párom 21/F
2 honap alatt mar szakitottatok egyszer, plusz maris mindenfele problemaitok vannak.. Megeri ez neked?
Messzirol latszik, hogy ez a kapcsolat nem lesz se boldog, se hosszutavu..
Szeretem őt, és próbálok mindent elnézni neki ...:(
sokszor érzem rajta, hogy szeret, de néha nem érzem... és basztatni sem akarom.
eleinte a hétvégi részegedéssel volt problémám, minden hétvégén össze vesztünk amiatt. Már magamba fojtom hétvégente,hogy zavar, csak ne legyen vita.
A másik, hogy közös programunk sincs, kettesben. Ő neki az közös program, hogy a haverjai meg én el megyünk kocsikázni vagy valami.... 2 hónap alatt 1x volt közös program, mozizni voltunk...
de megtudtam, hogy ő minden exével ilyen volt, mind azért szakított vele, mert piál és nincs közös program.. :(
én még tűrök...
Te vesztes vagy!
Ilyne majommal nem szabad együttélni mert az önbecsülésedet lerombolja!
Menekülj!
Hat, ha ezek utan is tursz, akkor ostoba liba vagy, es megerdemled az egeszet.
Vedd mar le a szemellenzot basszus, valtozni nem fog miattad. Vagy szenvedsz meg jo sokaig (bruhuhu ugy szeretem - 2 honapja ismered, ugyan mar, sokkal fajdalommenteseb most lelepni, mint kesobb) vagy keresel valakit, akit te is erdekelsz, nem csak a pia.
A szex a legkisebb gond ebben a kapcsolatban.
Ültesd le, mondd el neki ezeket, hogy mire van szükséged, közös program, stb, és kérd meg, hogy tegye ugyanezt. Ha neki létszükséglet a hétvégi részegség (ugyan miért van erre szüksége egy 21 éves fiúnak..?), akkor rendben, de kössetek kompromisszumot, ha pénteken elmegy, akkor szombaton nem, hogy a vasárnapotok közös legyen... Jelöljetek ki egy randi napot, amikor csak veled foglalkozik, te választhatsz programot, cserébe a többi napon nem nyaggatod a dologgal.
(Tud róla egyébként, hogy az alkohol nagyban rontja a potenciát..?)
Ha sem beszélni, sem kompromisszumra nem hajlandó, akkor nincs mese, lépned kell. Akkor nem számít, mennyire szereted.
Az ilyen eseteknél mindig megbotránkozom, hogy nekem nem sikerült még megtalálnom nem az igazit de legalább valakit akivel jól el vagyok. A palid egy igazi léhűtő piás állatnak tűnik a leírásod alapján de te mégis tűrsz.
7-8 kapcsolatom volt eddig és sokszor előfordult, hogy kevesellték a programot még úgyis, hogy heti 2x elmentünk valamerre amit természetesen nekem kellett fizetnem mert, hogy ő neki nincsen pénze. Te meg tök normálisnak tünsz és van egy ilyen barátod. Csak az a baj, hogy magasról leszarja, hogy te mit akarsz. Éli a világát, oda megy ahova neki tetszik veled meg akkor foglalkozik gondolom, amikor már a haverok nem érnek rá. 26/f. Szerintem dobd ki. Szemét alak a szemétbe való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!