Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan vitatkozunk, plusz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan vitatkozunk, plusz neki kevés a szex. Halálra van ítélve a kapcsolat, vagy próbáljunk dolgozni rajza? 24/N,28/F

Figyelt kérdés
Alig 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, én 24 vagyok, ő 28. Ő szerelmes belém, mióta meglátott, én viszont pont akkor szakítottam az exemmel és még nem hevertem ki a dolgokat, szóval bennem lassabban alakultak az érzések, de a rózsaszín köd sosem jött el. Eleinte én nem akartam vele járni, de nagyon kitartóan udvarolt, szóval gondoltam, próbáljuk meg. Nem mondanám, hogy szerelmes vagyok belé, de azért van valami szikra és habár külsőre nem annyira az esetem, szeretem az okos és érdeklődő tekintetét, meg azt, hogy gondoskodó, őszinte és persze hogy nem csak szórakozni akar, hanem komolyak a szándékai. Viszont az a gond, hogy egy csomó dologban nem egyezik a véleményünk, mondhatni semmiben nem értünk egyet, állandóan vitatkozunk (ő kezdi), nekem meg az idegeimre meg, hogy állandóan mindenbe beleköt és hogy nekem sosem lehet igazam, mert ő mindig mindent jobban tud. Többek között a szex mennyiségén és időpontján sem tudunk megegyezni. Én inkább csinálnám minden nap, de csak egyszer, ő meg hetente 1 vagy 2 nap, de akkor többször egymás után. Mindketten makacsok vagyunk. Ő állandóan kritizál, hogy én nem vagyok elég gondoskodó, meg önző vagyok, meg hogy nem tudom hogy kell szeretni, sőt szerinte én nem mosok kezet elég gyakran... Plusz a szex sem az igazi velem... Mégis szeret és velem akar lenni. Én ezt nem értem... ha ilyen szörnyű vagyok, akkor minek akar engem minden áron? Szerinte én túlreagálom, amiket mond. De én mégsem hiszem, hogy normális, ha a barátom, aki elvileg szeret és állítása szerint törődik velem, minden egyes nap kritizál engem külsőleg, belsőleg, szexuálisan, meg mindenhogyan. Szerintetek lehetséges, hogy valaha egyet fogunk érteni, vagy kár arra várni, hogy ezek a dolgok megoldódnak.
2015. márc. 10. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mivel.....én is és sokan mások is ugy vagyunk ezzel hogy....HA valakit szeretsz ugy fogadod el ahogy van. az egy dolog hogy megkéred ezen azon változtasson de....a tied már szinte sindler lista. Nekem is volt olyan bnőm akinem rengeteg idegesitő dolga volt...de én szinte észre se vettem őket...mivel szerettem Őt. szóval..... én nem hiszem hogy szeretne, ha szeretsz valakit nem taposol bele folyamatosan. Bár igaz csak tit tudjátok mi van a kapcsolatban mert ti vagytok a viták közepén de....... igy semmi értelme. 27F
2015. márc. 10. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:

HÁt, ez elég furcsa. Ilyenkor arra gondolok, hogy a barátnőmnek milyen jó dolga van, hogy nem egy ilyen hülye barommal kell járnia.

/ego

2015. márc. 10. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
"Viszont az a gond, hogy egy csomó dologban nem egyezik a véleményünk, mondhatni semmiben nem értünk egyet" Itt van a probléma, ha nincs meg az összhang köztetek, akkor csak fölösleges szenvedés az egész, ráadásul kompromisszumokat sem tudtok kötni.
2015. márc. 10. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugye érzed milyen bonyolult ez neked is aki, benne vagy. S nekünk meg - akik olvassuk - még inkább az. Az ellentétek vonzzák egymást, s nálatok ez lehet.

De egyszerűsítem neked: ha nincs meg most a tűz benned iránta, itt az elején, akkor mitől is lenne meg ez 10 év múlva? S lássuk be, kevés neked szex terén is. Mert kevés, ezt írtad. Tudod te is mit fogsz tenni legkésőbb egy év múlva. Talán már voltál is ilyen helyzetben.

Nem mondom én, hogy ennek vége, de a kérdés az, hogy a mérleg melyik nyelvén van több: a jó vagy a javítani való??

2015. márc. 10. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:

döglődik a dolog

és ha már itt is megkérdezed, akkor felejtős

én biztos nem szenvednék ilyen pasival

24L

2015. márc. 10. 21:17
 6/6 anonim válasza:
24%

Előttem szólónak részben igaza van, azonban kiegészíteném azzal, hogy kortól, nemtől független az, hogy akiben ha valami nem jól működik, akkor azon változtatni kell a kapcsolat érdekében! Az ember mindenhova ahova megy, magával viszi érzéseit, gondolatait, szokásait, beidegződéseit, hülyeségeit, amik zavarhatják a partnert, és az viszont akkor veszélyeztetheti a kapcsolatot, pedig ugye nem azért akartok valakit megismerni, megszeretni, hogy aztán hamar lecseréljétek mint a elkopott ceruzát

az emberi érzelem nem játékszer! Az ember igy nem játékszer, hogy csak úgy bárhogy lehessen szórakozni vele!Az érzelmek sérülékeny dolgok kortól nemtől független létező valami, ami ha egyáltalán valakinél még megvan és feltehetőleg nem diszkriminativan értelmezi!

Nos, párkapocsolatokban amúgy éppen a viták elkerülése érdekében tanácsos valami működési szabályzatot összeállítani, kölcsönösen, és belefoglalni mindent ami befolyásolhatja a kapcsolatot, beleértve az anyagi akat is!!! hiszen amit közösen dolgoztok ki, azért hogy aztán ahhoz alkalmazkodva működjetek, akkor az segít elkerülni a viszályokat!

Ha időközben valami változik, és úgy találjátok, hogy időszerű újragondolni, módosítani, kiegészíteni a szabályzatot, akkor is együtt kölcsönösen,!

ha valakivel odáig fejlődik a kapcsolat, hogy gyerekvárás lesz, akkor érdemes majd az új élet megfoganásakor már elkezdeni takarékoskodni a gyermek javára, elvégre nem kell, hogy a gyereknevelésbe a szülők anyagilag tönkre menjenek! Nem az a célja a gyereknevelésnek!

ha mindjárt az élet megfoganásakor elkezd a pár kölcsönösen takarékoskodni, akkor amire a gyerek megszületik, addigra össze tudhattok pakolni akár 90 ezer forintot is, havi 2x5000 forintonként, és akkor könnyebb lesz felnevelni a babát, előkészíteni neki a szobát, venni babakocsit, stb. és nem a fogamzásgátlóval szabályozni a gyerekvárást, aminek káros mellékhatásai lehetnek!!!

2015. márc. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!