Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető e ez a furcsa kapcsolat?
Figyelt kérdés
Kozepsikolas vagyok, 1. éves. Nagyon tetszik az egyik fiu osztalytarsam, szeptember óta szerelmes vagyok belé. Nagyon keveset beszeltunk, akkor is csak a házirol vagy órakrol. De sosem bir a szemembe nézni, és zavarba jon, ha meglat. Azota semmit se beszeltunk, én amugy is nagyon felenk vagyok. Ő suliba neha egesz felszabadult tud lenni, de en ott nem is nagyon tudnek. Iskolan kivul mas vagyok, foleg baratnommel. Par hete ramirt facen: "Szia! Járunk?" (szoszerint idézve, ennyit) Nem irtam ra semmit. Vártam hatha suliba szoba hozza, de nem... Én nem merek rakerdezni, amugy is ilyeneket ma viccbol szoktak irni.. ("Sziatecceljarunk?😘, stb...) Szerintetek mit csinaljak? Komolyan irhatta? Illetve lehetseges egy olyan kapcs. hogy csak sulin "kivul" jarnank?2015. márc. 4. 14:46
1/7 anonim válasza:
Mért ne vállalhatnátok fel egymást iskolán belül is? EGyébként megegyezés kérdése. Ha nem bír a szemedbe nézni és elvörösödik a közeledben ő is szerelmes beléd.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nehéz elvonatkoztatni a kettőt. Ha suliba vagytok szerintem nem tesz jót ha levegőnek néz vagy nem is beszéltek. Ha meg keresi a társaságod szépen mosolyog rád stb. Akkor meg a többiek is rá fognak jönni.
Persze tudom nem jó rögtön erre gondolni, de ha szakításra kerül a sor, akkor is tudni kell a másik titkait nem kikotyogni, tiszteletben tartani őt.
De persze van akik mondjuk10. osztályba össze jöttek és moat végzősként is együtt vannak.nem lehetetlen.
Én a helyedben vissza írnék neki egy kérdést, hogy ezt komolyan gondolta vagy sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Én ott nem tudnek ugy felszabadulni, szorakozni vele, nevetni... De az uzenetre mit?
2015. márc. 4. 14:54
4/7 A kérdező kommentje:
Annyira felek hogy nem valaszol...
2015. márc. 4. 14:55
5/7 anonim válasza:
A fiúcska még nem találta meg a tökeit. Ha akarsz tőle valamit, neked kell lépned, mert ő fél a pofára eséstől.
6/7 A kérdező kommentje:
A pofara eséstől én is felek, hogy egy nap a szemembe röhög "Te tenyleg azt hitted hogy komolyan gondolom?" ettől
2015. márc. 4. 14:58
7/7 anonim válasza:
Hát, pedig valamelyikőtöknek vállalni kell a kockázatot, vagy nem lesz az egészből semmi. Csak egy nyomasztó emlék, amit talán egész életetekben bánni fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!