Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ez milyen kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez milyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lanyt es baratok voltunk egy hónapig.

Aztan egyik nap taliztunk uton es arcra puszival koszontottuk egymast es ő szajon csokolt. Azt mondta bocs felre ment és utanna en nekem tetszett ez a dolog es tobbszor is megtortent a csók , mikor ulunk labat fol rakja enyemre ... de mikor mar beleszerettem es meg kerdeztem h nem lehetne ebbol kapcsolat azt mondta nem. most ez mi?

2015. febr. 16. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
13 évesek vagytok, ugye?
2015. febr. 16. 10:10
 2/9 A kérdező kommentje:
16..
2015. febr. 16. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Tipikis... Tetszett és imponált neki, hogy kacérkodhat veled te meg erre vevő vagy, de most hogy már beleszerettél, így elveszett a varázs... ez van, nem akar tőled semmi többet. Fogadd el és tartsd meg havernak, vagy ha nem megy ne találkozz vele többet, hanem keress olyan csajt aki járna is veled.
2015. febr. 16. 10:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen miota el mondtam neki h szerelmes vagyok bele azota nem talizunk nem koszonunk semmi..
2015. febr. 16. 10:14
 5/9 anonim válasza:
100%
Pontosan ahogy #3-as is írta nem akar tőled semmit.. Felejtsd el és keress mást.
2015. febr. 16. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Agyhalott, szerencsétlen elmebeteg az ilyen nő.
2015. febr. 16. 10:19
 7/9 PearlDiver ***** válasza:

...mint a macska az egérrel...

Ha elkezdesz kavarni egy másik lánnyal a szeme láttára, akkor majd újra akarni fog. Persze ha hajlandó vagy ilyen játszmázásra. Egyébként meg jobb ha elfelejted.

2015. febr. 16. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy még gyerekek vagytok. Foglalkozzatok inkább mással, járjatok színházba, kiállításokra,kirándulni stb. stb.
2015. febr. 17. 12:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem akarok szinhazba menni.. xD

En csak vele szeretnek lenni.

2015. febr. 18. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!