Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ismeri esetleg a pszichológiai hátterét az alábbi jelenségnek?
Általánosan elfogadott, hogy létezik a párkapcsolatban, sőt már az előtt is (az ilyen puhatolózós/bókolós/randizgatós) egy ú.n. húzom-eresztem. Tehát ha az egyik fél jobban nyomul, a másik eltávolodik, és ha a az első távolodik el, a másik megy jobban utána.
Férfi szemszögből inkább így hallottam: ha egy csajnak kitárod a lelked, azt akarod, hogy mindent tudjon rólad, akkor elhidegedik, de ha leakarod rázni, úgy elkezd szeretni, és ragaszkodni, mint még soha.
Saját vélemények is érdekelnek. Mindent felpontozok, ami nem direkt bunkó
Nem tanultam pszichológiát,viszont többrétű tapasztalatok alapján mondom,hogy teljes mértékben működik.
19/F
Mikor még nem szerelmes beléd, vagy táplál komolyabb érzelmeket, addig ijesztő és kicsit sok, ha letaglózod az érzelmeiddel.
Nézd fordított helyzetben. 3. randin a csaj elkezdi mesélni a jövőtöket és, hogy milyen boldogok lesztek 3 gyerekkel. Megijednél, nem?
Kedves Spanking lil girls!
Most nem pont erről van szó, de nem rossz eltúlzott példának. Csak találkoztam már olyan csajjal, akivel fél év udvarlás, és 2 hónapjárás után még kb. semmi komolyabbról nem lehetett beszélni (nem gyerekvállalás, hanem mondjuk hit.
Most meg egy hosszú ideje "szenvedő" kapcsolatról van szó (Nem is tudom, hogy jellemezzem, talán elhúzódó gimis szerelem) :D
Szóval kb. óráról órára tud változni a gyere, és szeress-ből a teljesen hidegbe
Senki se beszélt kapcsolatról. Kapcsolatban nincs helye a huzavonának.
Ez pusztán egy felnőtt játéka, a meghúzom a kislány haját és megbököm a fiút analógiára. Játékos érdekes izgalmas.
A húzom-eresztem a horgászatban, amikor fárasztják a nagyhalat.
A háttere itt is talán valamilyen dominanciaharc, hogy ki szereti jobban a másikat, ki akarja jobban a kapcsolatot, ki mennyit várhat el a másiktól anélkül, hogy az fellázadna. Nem tudatos, inkább ösztönös jelenség. Manipulációnak is tekinthetem, ha valaki visszaél vele.
hát nekem még nem volt ilyen, jó legutóbb talán, a csajnak már van pasija, mégis "nahat itt bulizol sosem lattalak meg itt hol szilveszterezel "
de olyat már láttam, hogy pénteken találkoztak, szombaton csók, aztan mivel a pasi nem foglalkozott vele egy hétig, a csaj szabadult tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!