Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez pszichológiai hadviselés? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kórosan féltékeny vagyok, de már kértem segítséget. A barátom egy uralkodó típus és sokszor szerintem manipulál. Az utóbbi 3 hétben nem feküdt le velem, pedig nagyon gyakran kértem és emelett többször elmondta hogy a féltékenységem miatt néz és gondol más nőkre szexuálisan. Tehát a szexet megvonja, de hangoztatja hogy másra gondol így. Ezzel ki akar készítenè?2014. nov. 10. 12:19
1/7 anonim válasza:
Egy kérdésem van. Mi a szarnak vagy vele? Ez egy halott dolog
2/7 anonim válasza:
Ha önérzetedre adó csaj vagy, akkor nem könyörögsz egy férfinak szexért. Aki így próbál idomítgatni, azt rakd ki, mint macskát szarni.
37F
3/7 A kérdező kommentje:
De mindig van valami amit még el is lehet fogadni: hogy fáradt, hogy sok a munka, hogy stresszel. De szerintem ennek már van egy szexmegvonás felhangja, szerintetek?
2014. nov. 10. 12:29
4/7 A kérdező kommentje:
Könyörögni azért nem könyörögtem. De tudja hogy nekem a szex nagyon fontos, hogy megnyugszom tőle. Mégis megvonja.
2014. nov. 10. 12:32
5/7 anonim válasza:
Lépj fel vele szemben határozottan.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk, ha még a viselkedése nem érte el azt a sértési szintet nálad, amit már elfogadhatatlannak tartasz akkor menj el csak simán egy gyógy- vagy wellness masszázsra.
Aztán otthon kicsit ecseteld, hogy mennyire kellemes, bizsergető élmény volt, milyen jóképű volt a masszőr (akkor is, ha csaj volt), és a végén privát kezelést is ajánlott. Lehet hogy meglátogatod. :)
Ha erre nem teper le bizonyítani, hogy azért még ő a férfi, aki képes egy nőt kielégíteni, akkor meg tényleg rakd ki.
37F
7/7 Költőnő? válasza:
hát a problémák ilyentén "megoldása"--->egyáltalán nem nevezném annak, azért engem elgondolkodtatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!