Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez pszichológiai hadviselés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez pszichológiai hadviselés? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kórosan féltékeny vagyok, de már kértem segítséget. A barátom egy uralkodó típus és sokszor szerintem manipulál. Az utóbbi 3 hétben nem feküdt le velem, pedig nagyon gyakran kértem és emelett többször elmondta hogy a féltékenységem miatt néz és gondol más nőkre szexuálisan. Tehát a szexet megvonja, de hangoztatja hogy másra gondol így. Ezzel ki akar készítenè?
2014. nov. 10. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kérdésem van. Mi a szarnak vagy vele? Ez egy halott dolog
2014. nov. 10. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha önérzetedre adó csaj vagy, akkor nem könyörögsz egy férfinak szexért. Aki így próbál idomítgatni, azt rakd ki, mint macskát szarni.

37F

2014. nov. 10. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
De mindig van valami amit még el is lehet fogadni: hogy fáradt, hogy sok a munka, hogy stresszel. De szerintem ennek már van egy szexmegvonás felhangja, szerintetek?
2014. nov. 10. 12:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Könyörögni azért nem könyörögtem. De tudja hogy nekem a szex nagyon fontos, hogy megnyugszom tőle. Mégis megvonja.
2014. nov. 10. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Lépj fel vele szemben határozottan.
2014. nov. 10. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, ha még a viselkedése nem érte el azt a sértési szintet nálad, amit már elfogadhatatlannak tartasz akkor menj el csak simán egy gyógy- vagy wellness masszázsra.

Aztán otthon kicsit ecseteld, hogy mennyire kellemes, bizsergető élmény volt, milyen jóképű volt a masszőr (akkor is, ha csaj volt), és a végén privát kezelést is ajánlott. Lehet hogy meglátogatod. :)

Ha erre nem teper le bizonyítani, hogy azért még ő a férfi, aki képes egy nőt kielégíteni, akkor meg tényleg rakd ki.

37F

2014. nov. 10. 13:11
 7/7 Költőnő? ***** válasza:
hát a problémák ilyentén "megoldása"--->egyáltalán nem nevezném annak, azért engem elgondolkodtatna.
2014. nov. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!