Ha megtámadnak (akár állat, akár ember), akkor mennyire fontos a pszichológiai hadviselés?
Nagyon!
én egyszer ledumáltam egy srácot arról, hogy megerőszakoljon.
Kiderült, hogy az a baja, hogy elhagyta a barátnője, és rajta akart így bosszút állni. Én meg szépen elmagyaráztam neki, hogy ha ilyet tesz, akkor nemhogy nem szerzi vissza a csajt, hanem még meg is undorodhat tőle ha így viselkedik. Hozzáteszem a srác nem volt bepiálva, szóval nem tudom, ha egy vadbarom lett volna, akkor ugyanígy hatott volna-e a szövegelés.
Dehát ez nem volt annyira durva, mintha mondjuk kést ránt vagy ilyesmi. Állattal szemben.... hát, nem is tudom...
De tuti, hogy ha megőrzöd a hidegvéred, akkor csökkentheted a baj nagságát.
Én az állatról tudok nyilatkozni. Kisebb voltam, olyan 11-12 éves, mikor jöttem haza suliból a járdán. Egyik háznál nyitva volt a kapu, és egy németjuhász futott egyenesen felém,és ugatott.
Megijedtem, megálltam, és elkezdtem beszélni neki, mintha barátja lennék v mi, h Szia Jerri(nem tudtam a nevét, a kutyám Jerileeből vettem a nevet :D), barátságos hangon, mi vaaan? xD
A kutya értetlen, üres tekintettel megállt előttem, látszódott a fején h nem érti a dolgot, nézett engem, megszagolt és visszament az udvarba. :D
De biztos vagyok benne, ha ehelyett elkezdtem volna futni előle, akkor utánam jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!