A civil lakossag ellen katonai jellegu pszichologiai hadviseles elemeit felhasznalo gondolkodas atalakitas zajlik. Tv, media es minden fosodru tajekoztato rendszer, valamit az oktatas alsobb es felsobb szintjein?
Ó, egy újabb összeesküvéselmélet! Szerintem a kemtrél is befolyásolja a zembereket! Meg a zsidók, ők aztán főleg!
Esetleg az is lehet, hogy az ember elbutult magától is, minden külső segítség nélkül. Nem is vágyik valódi ismeretekre, valódi tényekre. Ez nem a média hibája, hanem az emberé - a média csak kihasználja, hisz' a kapitalizmusban mindenből pénzt kell csinálni. Az emberi hülyeségből is.
"ezen a bolygon atforditjak manipulaciora,sajnos a morbid vicc ebben az,hogy mi fizetjuk a sajat manipulacionkat.... :)"
Szerinted Rómában közvetve ki fizette a " kenyeret és cirkuszt" ?
" akkor nincs szellemi evolucio? Csak tobb a technika ugyanolyanok vagyunk? Akkor abbol a te tezisedbol talan az kovetkezne ,hogy orokre ilyen marad a nep?"
Sajnos az elmúlt kétezer év tükrében úgy tűnik ilyen marad a nép.
" Akkor ,hogyan lehet megis ,hogy egymastol fuggetlenul kifejlodtek megis elheto tarsadalmak???"
Mi számít élhetőnek? A miénk nem élhető? Én egész jól elvagyok. Gondolom mások is ( igaz a mainstream média nem nagyon kap teret az életemben). Viszont ha ez nem élhető, akkor mit mondanál egy Észak Koreára? Vagy egy Afganisztánra? Közép-Afrikai országokra?
"Azert erre van pelada es a tortenelemben is volt meg a mi nemzetunk tortenelmeben is... hogy van ez? :)"
Tudom nem figyeltem oda eléggé történelemórán, de nekem nem nagyon rémlik, hogy nálunk valaha is lett volna olyan rendszer, ami minden társadalmi réteg számára élhető lett volna. Ha tévedek, akkor valaki világosítson fel.
Bizonyíték. Kézzel fogható, kétséget kizáró bizonyíték kellene minderre. Az elméletek gyártása nem bizonyítékokat eredményez.
Bár az is igaz, hogy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. (A kertvárosi gettó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!