A civil lakossag ellen katonai jellegu pszichologiai hadviseles elemeit felhasznalo gondolkodas atalakitas zajlik. Tv, media es minden fosodru tajekoztato rendszer, valamit az oktatas alsobb es felsobb szintjein?
Modelkent emlitenem a szekely falutartas regi rendjet ahol nagyon jolmeghatarozott lefektetett jogok es szabalyok voltak.
A mesik kerdesre probalok valaszolni.Egy kutatasi teruleten, barki barmit allithat ma propagandaval nagyreszt semlegesiteni lehet.En azt ajanlom,hogy az azonnali (zsigerbol-benevett) elutasitas helyett inkabb nyitott kene lenni egy egy adott teruletre es mielott tenyszeruen nincs bizonyitva (megcafolhatatlan,kezzelfoghato bizonyitekokkal ) az ellenkezoje ne utasitsunk el semmit. Na meg tisztelettel mondom: Az en kezzelfoghato bizonyitekaim igazan nekem szolnak es engem gyoznek meg ... mindenkinek maganak kel kiasni a tudast valamely ugyben... en nem ,,szkenelek be ide cimeket stt,, de viszont a sajat elmenyeimet egy egy altalam ,,kiasott,, dokumentumban snki nm tudja megcafolni,vagyis ,tudja de az engem nem igazan befolyasol.
Pl ha eletedben egyszer lattal egy ufot eloben (es hosszasan kizartad a tevedes okokat), vagy lattal kozelrol egy idegen eletformat ,mondhat-irhat neked barki barmirol barmennyit a te tudasod massziv .Kb ilyen dolgokra gondoltam.
Tisztelettel a komentelonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!