Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki ismeri esetleg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ismeri esetleg a pszichológiai hátterét az alábbi jelenségnek?

Figyelt kérdés

Általánosan elfogadott, hogy létezik a párkapcsolatban, sőt már az előtt is (az ilyen puhatolózós/bókolós/randizgatós) egy ú.n. húzom-eresztem. Tehát ha az egyik fél jobban nyomul, a másik eltávolodik, és ha a az első távolodik el, a másik megy jobban utána.

Férfi szemszögből inkább így hallottam: ha egy csajnak kitárod a lelked, azt akarod, hogy mindent tudjon rólad, akkor elhidegedik, de ha leakarod rázni, úgy elkezd szeretni, és ragaszkodni, mint még soha.

Saját vélemények is érdekelnek. Mindent felpontozok, ami nem direkt bunkó

2015. febr. 15. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az ilyen játszmákat, így nem is volt részem ilyesmiben. Ennek ellenére volt már jópár kapcsolatom, még annál is több viszony akadt meg az ismerkedési fázisban, a jelenlegi kapcsolatom pedig három éve tart. Nem érzem szükségét ennek a huzavonának, a legkevésbé sem viselkedem eszerint.
2015. febr. 16. 07:17
 12/17 anonim ***** válasza:

az h ami megvan, az mar nem erdekel (annyira)

pl van 1 suzukid akkor mar nem fogs suzukikat nezni, de a szomszed lexusat vszinu megnezed beleéled magad h a fenebe de jo lenne a suzi helett nekem is.

az igen rossz taktik, ha elmondazs mindent neki, mar mész is barat statuszba.

2015. febr. 16. 08:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatban fontos az, hogy legyen tartásod és saját életed.

Ha valaki mindent rád zúdít annak nincs tartása. Az nem csak neked, hanem a másiknak is meg fogja tenni. Kell a fenének olyan ember, aki holnapután elmondja az utolsó részletig hogy mi volt köztetek (volt ilyen barátnőm, de ki kíváncsi a pasija farka hegyének az állására??). Kell egy kis titokzatosság. Kell, hogy még mindig legyen mit megismerni a másikban, kell az érdekesség, a változatosság. Ha nincs, ha mindent tudsz a másikról, ráadásul majdnem mindenről ugyanazt is gondoljátok akkor könnyebben jöhet az unalom.

Ha mindig ráérsz a másiknak az azt jelenti, hogy nincs saját elfoglaltságod, neki élsz és ez teher. Borzalmas nagy teher, mert tudod, hogy eljön az időszak amikor még azt is meg kell mondanod, hogy melyik filmet van kedve megnézni.

Igen, van a húzom-eresztem. Én adtam bele, most te is tegyél le valamit az asztalra. Én megmutattam, hogy tetszel, mutasd te is. Megmutattam, hogy vágyom Rád, mutasd Te is. Ettől lesz egyenlő a kapcsolat. Ha csak az egyik nyomul akkor felbomlik ez a dolog és valaki a másiknak a kiszolgáltatottja lesz érzelmileg.

Nőként szeretem, ha egy férfi lép előbb, ugyanakkor nekem viszonozni kell az ő lépését. Olyasmi ez mint egy mérleghinta játék vagy egy kérdezz-felelek. Mindkét fél közreműködése kell.

2015. febr. 16. 11:10
 14/17 A kérdező kommentje:

Azóta véletlenül ez került elém a neten:

"Az asszony olyan, mint az árnyék. Ha szaladsz utána, elfut előled, ha szaladsz előle, ő fut utánad."

/Eca de Queirós/

2015. febr. 17. 21:04
 15/17 anonim ***** válasza:

én még nagyon az elején tartok, hogy megértsem, hogy mire való egy párkapcsolat DE sajnos tényleg így van ha bunkó és érdektelen a srác akkor kell és szerelmes vagyok, de nem tudok vele összejönni,mert utálom mint embert ha pedig kedves a srác, el tudom fogadni a természetét akkor kedvelem de nem tudok szerelmes lenni.

Az a baj, hogy nekem lehet, hogy kelle a dominancia :(

2015. febr. 21. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:

az tagadhatatlan, hogy ha görcsölsz, és futsz egy olyan lány után, aki nem akart (kimondta), akkor idegesen fog reagálni.

Viszont ha kicsit hagyod a dolgokat, picit feléd közelit. Mikor még futottam egy lány után, látszott rajta néha, hogy nyűg vagyok neki. Aztán összejött valakivel, azóta nem csinálok semmit, és nem járunk, nem is járnánk ha nem lenne senkije sem, de mégis valahogy érződik rajta, hogy nem akar elveszteni...

2015. febr. 21. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
tulságosan is ismerős. felnőtteknél is..
2016. márc. 18. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!