Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés szex szakítóok?
Nem ürügyet keresek, mert tényleg nagyon kevés a szex, de még a csókolózás is. Lassan kezd kiábrándítani a folytonos visszautasítás. Szerintetek "csupán" emiatt szakítani, vagy adni kell új esélyeket újra és újra, és várni hátha megváltozik?
Fiatal pár vagyunk
Nekem az volt a trükköm, hogy amikor szexre vágytam, és ő nem akarta, akkor ott előtte ledobtam a ruháimat és masztizni kezdtem. Akkor valahogy mindig megjött hozzá a kedve. No meg próbáltam újdonságokat is bevezetni.
Amúgy meg ha erre sem vevő, még mindig érdemes lehet kipróbálni az erényövet. A kulcsa meg nálad legyen.
16/L
Attól még nem lúzer, hogy neki kisebb az étvágya. Ez van, ez biológia, nemtől függetlenül van akinek többre van igénye, más meg kevesebbel is boldog.
Az egyik félnek sem kötelessége a másikért "feláldoznia magát", viszont biztosan találtok olyan megoldást, amivel mindketten eggyütt tudtok élni.
Beszélni kell róla, hogy nektek mi lenne a az arany középút. Most jelenleg az ő igényeihez iazodtok, ami nem szerencsés. Félre ne értsd, az sem lenne szerencsés, ha ő vetné alá magát a te igényeidnek kénytelen-kelletlen.
Ami van szex, az jó? Szeret hozzád bújni? Tudtok beszélgetni? Jól kijöttök egymással? Ezek alapján el tudod dönteni, hogy érdemes-e küzdeni, vagy túl nagy a szakadék ahhoz hogy lehetséges legyen megmenteni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!