Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről ismerhető fel egy olyan srác, akinek csak alkalmi kapcsolatok kellenek? 17/L
Nem rég megismertem egy srácot, aki nagyon aranyos velem, figyelmes, és kedves velem, de közös ismerősöknél láttam, amint az egyik csaj feltett egy képet, a következő felirattal: "határtalan élvezetek", de csak a sütiről volt fent kép, amiben látszott, hogy nyilván együtt sütiztek. Tudom, hogy ebben nincs semmi rossz, de egy másik lánynál ismerősömnél is ilyet láttam, ami kb egy éve volt. Ráadásul likeolja, és kommenteli a haverja képét.
Ez most mi lehet? Ha rájuk van ideje, rám miért nincs? Csak egy alkalomra akar megszerezni, vagy mi? Annak mik lennének a jelei? Hogyan derítsem ki? Mert hiányozni hiányzik nagyon:/
megjelenés, beszéd, minden
Ezekkel téged kis 17 éves lányt már az ágyába visz
Az a baj kérdező, hogy naivak vagytok.
Nem tudni a srácnak mire kellesz. Hogy hogyan viselkedik más lányokkal? Ezt csak a saját bőrödön fogod tudni megtapasztalni. Ha nem csalodsz, nem tanulsz! Sajnos ezeken át kell esni!
Amiket válaszolnak ne vesd el élből, ne kontrázd le hogy az ezért azért nem lehet.
Gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!