Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? 2 lány a képben, egy srác vele pedig a tanácstalanság.
volt egy érdekes történet az akkori szerelmem megnevezem öt mint "A"... a másik lány itt "D" A-val 9 hónapot voltunk együtt, végül vége lett sok dolog és állandó veszekedés folyamán. Teljesen összeomlottam...Azután pár lányon átmentem, és az utolsó barátnőmet megcsaltam egy lánnyal, ezzel a lánnyal együtt vagyok 3 hónapja, de pár dolog folytán A-val újra kezdtünk el beszélni, D-vel pedig összevesztem...Ezenkívül 2 másik lánnyal történnek dolgok, de ők csak "bizonyos alkalmakra"... Mindezt a kissebb vitánk amit túlreagált mindkettőnk 2 nap alatt ezt váltotta ki tőlem, és részegen telefont elővettem és szerelmet vallottam egy üzenetbe A-nak, és azóta úgy beszélünk, mintha még együtt lennénk..."mackókámnak" hív és felidézünk sok emléket, és minhta újra együtt lennénk, de nem akarok D-vel szakítani, mert fontos ő is nekem, de bizonyos B és C is a képben van, de ő róluk semmi érzelem, de A és D közt a döntés nekem nem megy...
mit tegyek ? köszönöm a segítő válaszokat... <3
Már döntöttél: "nem akarok D-vel szakítani"
A-val már kipróbáltan nem működik a dolog, szóval kár foglalkoznod vele, időpocsékolás. B és C iránt nem érzel semmit, szintén időpocsékolás. A,B és C-t kerülnöd kéne nagy ívben, ha nem akarod a D-vel való kapcsolatodat tönkrevágni, hogy aztán 4 szék közül a pad alá ess.
az utcsónak van igaza
de elhiheted és biztos dobtalak volna ha megcsalsz
bocs hogy kimondom, de elégé f*szfej lehetsz... " szeretem A-t de D-t se akarom elveszteni, de még ott van két csaj pluszba"
FASZOM NÉZD MEG AZ EX CSAJOK SZELLEMEIT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!