Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(többi lent) 13 éves lánynak van esélye 17 éves fiúnál?
Az lenne, hogy egész jóban vagyunk egy héten 1-2x találkozunk a zongora óra elött után. Tudom hogy nincs nála sok esélyem mivel tudom, hogy ebben a korban a fiúkat inkább a szex érdekli én meg azért még nem akarom elveszíteni.:/ Még csak az eső csókom se volt meg :(
de én már 1 randitól is boldog lennék..
hogy 'hivathanám' el magam? :(
hát ez nagyban függ attól, hogy milyen adottságokkal rendelkezel :D akár össze is állhat veled... de hosszú távra azért ne tervezz.
17/f
Nem akartam hosszú kapcsolatot de azért 1-2 hónap 'boldogságra' nem mondanék nemet! :/
'adottságaim' a következők:
-zöld szem
-sötétbarna, rövid haj
asszem ennyi is :l
mellem még annyira nincs de nem is akarok hatalmas kannákat hisz még csak 13 vagyok még rá érek fejlődni de azért méretem: 70/a (tudom a legkissebb)
de a lényeg hogy 'hivassam' el magam randira? :/
Van esélye, csak kérdés,hogy mire?!
Még nem lehetsz érett egy kapcsolatra, pláne egy idősebb fiúval, aki esetleg már többet is akar a mosolygásnál.
Én 13 évesen még azt is cikinek éreztem, hogy ha valaki megfogja egy fiú kezét. :-) Hát ennyit változott a világ.
Hát ezt valahogy én is gondoltam :/
de a napokban leszek 14, gondolom nem sokat számít..
De azért mégis hogy hivathatnám el magam vele? =(
Gizi, ha hazamegyek megbeszéljük.
Apa
Nem értettem pontosan de ha ugy van ahogy gondolom:
akkor ami violin kulcsban fel van oldva az csak arra az egy ütemhez van.
A basszus kulcsnál ugyan úgy kell játszani =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!