Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy lány? .
Szerintetek ha egy lány,ki a lelki társam,letöröltette velem a Facebook fiókját,mert csak a baja van vele,ráadásul szakított vele a párja is-->tehát ebből adódóan.
Letöröltem magam én is,mert nem tartom igazságosnak,hogyha ő nincs fent,én fenn legyek.Nagyon szoros kötelékeket táplálok felé,s nagyon fontos az életemben,s talán ez kölcsönös.Igazságtalan lenne, ha én faceznék ő pedig nem,mert törölve van?: o
Hogy törölted magad face-ről????
Én nem tudom magam :O
Istenem, bameg, az csak egy nyomorult oldal, aminek vannak hasznos funkciói, amiket lehetne használni, nem egy rohadt második élet!! Mi az, hogy "igazságtalan lenne, ha te ""faceznél"" ő meg nem" ???
Viva la jövő értelmisége...
Szerintem ez szörnyű!
De te igazán hősies vagy, remélem értékelte, hogy kiálltál mellette, és bármilyen sok fájdalommal is járt, de letörölted magad a 'fészről'.
Persze már csírázik benned az árulás, a kezed ott reszket a Log In gomb felett, amivel még talán újraaktiválhatnád a profilodat, ezzel ismét teljes értékű emberré válva.
De helyesen kell cselekedned, ne engedd, behatoljanak a tudatodba olyan kísértő gondolatok, mint például hogy már biztos 50 notification-öd van!!!
Jack Daniel's for president!
Amúgy ritka gyökér vagy, már egy párszor igyekezetem a tudtára adni itt sok embernek nem a fészbuk az úristen. Nem lesz bajod ha nem használod, bár nálad aztán már mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!