Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van a fiuknál az átlagos nő csoportositás? A sulimban fiucsoportositást csináltam és minden lány ugyanazt a választ adta, még kis szöveget is készitettek hozzá. A fiuk viszont nem hajlandóak beszélni. (semmiről)
1)a fekete,sportos félistenek(minden nő álma,a többi férfi rémálma)
2)az űresfejű, szőke modellalkatok
3)az átlagos,unalmas barnák(kövérek,alacsonyak,kopaszok,tulsujosok,furik,butik...)
4)a selejt(ide nem kell magyarázat)
Az én kategóriáim:
-Szép és vonzó lányok
-Szép és intelligens lányok
-Szép vonzó és intelligens lányok
-Átlagos és vonzó lányok
-Átlagos és intelligens lányok (barátnak valók)
-Átlagos vonzó és intelligens lányok
-Csúnya lányok
-Csúnya de intelligens lányok
-Ostoba p1nák akiket rúgni érdemes. (Mint te. )
Puszipá :)
Most hirtelen ket mondas jutott eszembe a nok csoportositasarol, amik egyaltalan nem szexista kijelentesek szerintem:
1. "Egy no vagy okos, vagy szep. Ha mindketto, akkor ferfi."
2. "Ket fajta no van: a k*rva, aki mindenkivel lefekszik es a hulye k*rva, aki mindenkivel lefekszik, csak velem nem."
Varjal csak... alljunk meg egy percre... igy jobban belegondolva, ezek megiscsak szexista kijelentesek...
Az én kategóriáim: - lányok akik bejönnek nekem
- lányok akik nem jönnek be nekem
és ennek alkategóriája: általánosító qurvák akik azt hiszik, hogy külső alapján mindent képesek megállapítani az adott emberről (mint te)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!