Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szép, átlagos és csúnya lány?
Figyelt kérdés
Elsősorban fiúk véleményét várom, de a lányokét is figyelembe veszem.
Légyszíves linkeljetek be egy képet egy szép lányról, egy másikat egy átlagosról és egy harmadikat is egy csúnyáról.Lehet az híresség vagy "átlag" ember->mindegy.
Kort nem muszáj írni, de nemet léccy írjatok!
2010. jan. 29. 16:49
2/15 anonim válasza:
Szerintem ez így hülyeség az egész, már bocs. Én pl. úgy vagyok vele, hogy nekem tetszik és kész. Ha nekem kell egy nő nem az számít hogy másnak mennyire tetszik.
3/15 anonim válasza:
4/15 A kérdező kommentje:
Második válaszoló!Ha tudni szeretnéd, lány vagyok!:D
És nem azért kérdeztem, mert férfi fejjel érdekelne h másnak milyen, hanem mert árdekelne h egy fiúnak mi tetszik és mi nem.
2010. jan. 29. 16:57
5/15 anonim válasza:
Pedig ő egész szép lány lehetne, egy kis kozmetikázással, fogszabályzással, és hajnövesztéssel, jobb ruhákban :) Néha a külső alá kell nézni, és finoman tájékoztatni, hogy milyen szép lehetne, ha foglalkozna magával.
6/15 anonim válasza:
Harmadik válaszoló,aki a képeket linkelte be...Én majdnem elhánytam magam...Pfuj!
7/15 anonim válasza:
NIncs olyan lány,aki minden fiúnak tetszik,és fiú sincs olyan,aki minden lánynak tetszik.
Ízlések és pofonok különbözők.Aki az egyinek tetszik, a másik csunyának vagy átlagosnak tartja.
A kérdésednek nem sok értelme van.
27/F
8/15 A kérdező kommentje:
Én meg éppen eszem...:S xĐ
2010. jan. 29. 17:00
9/15 A kérdező kommentje:
Tudom h a szépség szubjektív, de én arra lennék kíváncsi h pont szerinted mi a szép, és nem a harmadik szomszéd véleményére vagyok kíváncsi...
2010. jan. 29. 17:02
10/15 anonim válasza:
Na szerintem ők szépek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!