Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha visszamentem a páromhoz, de nagy valószínűséggel még sem volt jó ötlet?
2.: lenne, csak hogy iszik.
Persze, most még csak főleg szóban, de hát ugye a fokozatosság elve...
Nagyon kicsi az esély, hogy megváltozzon. Saját ismeretségi körömből egy példa:
a srác tényleg bevállalt mindent, gyógyszer, kezelés, beültetés - ez nem tudom, mi volt - de az első kudarc, az első hullámvölgy, az első negatív élmény máris a kocsmába sodorta. Végül elváltak. Mindketten megszenvedték, de nagyon. A srác hajléktalan, pedig annak idején piszok jó esélyekkel indult az életben. Fősuli, jó munkahely, jó fizetés, szép feleség, szép lakás, klassz gyerek, mindene megvolt.
Ja, igen. A fia mit látott az egészből? Apu részeg, apu megint be van bxva, apu megint nem beszámítható, és most ugyanazt csinálja, mint az apja annak idején. Kocsmáról kocsmára éli az életét. Alig huszonéves. Apuka jó példát mutatott neki...
Ne csináld ezt. Magadért és a gyerekeidért felelős vagy. Inkább most fájjon neked, de nagyon a társad miatt, mint majd huszonév múlva a gyereked miatt. Mert a rossz példa is ragadós.
Ha lesz gyerek csak rosszabb lesz. Én ilyen családban nőttem fel, nekem anyám volt alkoholista. Egy ideig nem értettem, nem tudtam mi van.
Apám sokat szenvedett emiatt mindig is. Te is fogsz. Váljanak el útjaitok, még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!