Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátod/párod hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátod/párod hosszú évek után sem akar feleségül venni, hogy bírod elviselni azokat az összejöveteleket, ahol mindenki házas, csak ti nem?

Figyelt kérdés
A kérdés értelemszerűen nőknek szól, akik hiába várják az eljegyzést, esküvőt.

2021. dec. 4. 21:23
 101/142 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondom, hogy x időn belül ha nem teljesíti, le kell lépni, nem pedig vele maradni meg 10-20 évig.
2022. jún. 9. 15:57
 102/142 A kérdező kommentje:

#100 Egyetértek, lám én is sokra mentem vele, hogy a legelején elmondtam, nem akarok élettársi kapcsolatban élni életem végéig. Én nyílt és őszinte voltam, és ha cserébe én is kapok egy kis őszinteséget, ott és akkor lezárom a kapcsolatot. Persze, utólag könnyű okosnak lenni, meg odavetni nekem, hogy 4 év után dobnom kellett volna, de nyilván mivel szerettem, reménykedtem és vártam, hátha egyszer végre elszánja magát.

Egyre nehezebben bírom ezt a helyzetet, és már nem tudom, mit tegyek. Tudom, érzem, idén sem fog megkérni.

2022. jún. 16. 19:10
 103/142 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig nem kért meg,sanszos, hogy már nem is fog. Mire várna még? :( ha úgy látod, hogy csak feszeng a témától vagy elgyerekeskedi, akkor neki valószínűleg nem fontos. Ennyi év alatt már rég megkérhetett volna. Eleve mindenki tudja magától is, hogy házasságpárti-e vagy sem.

Sokan az anyagi helyzetre hivatkoznak, amiért még nem volt eljegyzés, mert még nem állnak úgy a dolgok, még ez-az kéne, lefektetni a közös élet alapjait (ami teljesen jogos egyébként),de nálatok már minden adott, ahogy olvastam.

Egyet tehetsz még egy esélyt adsz ennek a beszélgetésnek, hogy te az elején megmondtad,mik az igényeid hosszútávon, és ezek azóta sem változtak. Nem vagyok ultimátum hívő, mert az szarul is elsülhet, de muszáj az értésére adni, hogy bármennyire is szereted őt meg mindent,amit vele megéltél, de neked ez fontos és bánt, hogy nem léptetek erre a szintre. Csak őszintén. A reakciójára kíváncsi leszek, továbbra is hárítani fog-e vagy sem.

Látom, hogy nagyon mélyen érint a dolog, nem lenne jó egy örök tüskével a szívedben leélni az életed egy olyan ember mellett,akivel nem válhatnak valóra a vágyaid.

2022. jún. 16. 22:53
 104/142 anonim ***** válasza:
86%

Elég durva, hogy elmondtad neki a legelején, hogy annak tudatában kezdjetek kapcsolatot, hogy te feleség akarsz lenni és tesz rá... Viszont számomra az is durva, hogy ezt előre leszögezve 9 éve vársz a semmire. Én picivel több, mint 2 éve vagyok együtt a párommal, aki szintén tudja, hogy nekem fontos a házasság, családalapítás és belátható időn belül, ugyanis már olyan korban vagyok, hogy vagy hamarosan szülök, vagy soha! Esetleg épp lenne még egy utolsó lehetőségem mással megpróbálni... Annak tudatában, hogy ő tisztában van azzal, hogy én mit szeretnék (főleg, hogy már nincs idő várakozni), megalázó, hogy 2 év alatt még egy lánykérésre sem futotta, miközben hangsúlyzom tudja, hogy sajnos az idő sürget. Úgy érzem, mintha hülyére venne... Én év végéig vagyok hajlandó várni, akkor leszünk pár hónap híján 3 évesek. Akkor átbeszélek vele mindent és valószínűleg szakítás lesz (nyilván nem fog hirtelen elvenni, ha addig sem akar, legalábbis az esély arra nagyon elenyésző). Muszáj lépnem, ha családot akarok! Számomra megdöbbentő, hogy te 9 évet képes voltál/vagy várni. Te nem akarsz boldog lenni??? Hihetetlen, hogy ezt 9 eve tűröd, ne haragudj! A pasidat inkább nem is véleményezem, mert moderálnák a hozzászólásomat! Soha ne felejts el: nem lehet fontosabb más élete, mint a sajátod!! A pasidnak így jó, ahogy van, neki eszébe sem jut áldozatokat hozni miattad (nem vesz el, mert nem akar, le se tojja, hogy te akarod), ennek ellenére te képes vagy egy ilyen ember miatt áldozatot hozni?! Elengeded az álmaidat?! Egyszerűen nem értelek!!! Nem akarsz gyereket, családot? Feladod mindezt egy olyan ember miatt, akinek nem vagy fontos?! Viselkedhet bárhogy, ha ő tisztában van azzal, hogy mit vesz el tőled (házasság, boldog család), akkor sajnálom, de nem vagy neki fontos. Nem, neki nem a házasság nem fontos könyörgöm, ilyen nem létezik!!! Te nem vagy neki fontos! Ha nekem valami nem fontos, de annak az embernek igen, akit szeretek, akkor kérdés nélkül állok elébe.

Lépj már le mellőle!!!!!! Mi kell még ahhoz, hogy felnyíljon a szemed??????

2022. jún. 17. 11:04
 105/142 tamsin540 ***** válasza:
0%

Itt megmondom, hogy ha elhagyod, akkor már csak egy 1-2 szinttel lejjebb lévő palit fogsz találni, főleg így 30 felett. Ő lesz az aki majd minden este hazajön, támogat téged, mindent megad neked és el is fog venni feleségül és családot fogsz vele alapítani.

Ugyanez lesz az a férfi akit 5-7 éven belül megunsz és beadod a válópert, mert a hapsi unalmas lesz neked, mert nem ad semmilyen érzelmi kihívást, közben meg folyamatosan a jelenlegi, később ex barátodon fogsz merengeni, hogy milyen is lett volna az élet, ha egybekeltetek volna, miközben neki fiatalabb, szebb és jobb nője lesz, mint te.

Ez a forgatókönyv sajnos mindig beválik.

Te is pontosan tudod, hogy nagyjából ez lesz a helyzet, ezért sem akarsz tiplizni itt és most 2022.06.17-én.

2022. jún. 17. 13:45
 106/142 anonim ***** válasza:
100%

#105!

"Ugyanez lesz az a férfi akit 5-7 éven belül megunsz és beadod a válópert, mert a hapsi unalmas lesz neked..."

Az elcseszett életedet ne vetítsd ki másra! Vagy téged hagytak el normális pasiként, vagy te hagytál el egy normális pasit és már bánod.

Nekem pl. álom egy olyan férfi, akit leírtál. 20 évesen kaptam egy ilyet és sajnos akkor fiatal fejjel eldobtam. A két kezemet összetenném, ha 30 felett találnék ilyet! Megunni a jót felnőtt fejjel?? Aki a jót unja, ott óriási bajok vannak agyban... Fiatalon, meggondolatlanul, tapasztalatok nélkül még érthető a tévedes, de 30 felett...? Nem tudom te miken mentél keresztül, mit tapasztaltál, de sajnállak, hogy így látod ezt a dolgot...

2022. jún. 17. 19:21
 107/142 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én 30 felett találtam meg azt férfit, akivel jelenleg vagyok, életem legjobb pasija mindenre kiterjedően. Máris megdőlt az, hogy 30 felett csak rosszabbat lehet találni... 😂 Úgyhogy légyszi ne általánosíts a rossz tapasztalataid miatt. Sajnáljuk, hogy veled ilyen történt, de hálistennek nem mindenkinek egyforma a sorsa...
2022. jún. 17. 19:26
 108/142 anonim ***** válasza:
84%

105-ös

Süt az írásodból a keserűség. Mindent megadtál, mégis elhagytak? Sok nő házasságra vágyik és gyerekre. Akinek 30 éves koráig ilyen nem adatott meg és egyszercsak megadatik, az 90%-ban megbecsüli. Hidd el, h te csak belebotlottál abba a 10%-ba. Ettől még nem kell így gondolkodni és mindenire ráerőltetni, h maradjon azzal, aki nem akarja elvenni, vagy hülyének nézi. Nem is értem. Mintha az jobb lenne.

Esetleg nő vagy, aki a jóképű exe után sóvárog, akinek sosem kellett igazán? De az miért jó? Hogy lehet olyan után sóvárogni, aki sosem vett annyira komolyan, hogy egyáltalán eszébe jusson 1x is, hogy megkérje a kezed? Te azután vágyakozol, aki hülyére vett? Paradoxon a gondolatmeneted. Tényleg teljes káosz van a fejedben.

2022. jún. 18. 09:39
 109/142 anonim ***** válasza:
100%
#107, ugyanez nekem is. 30 felett találkoztam a mostani párommal,aki minden szempontból klasszisokkal jobb, mint az exem. "Minden este hazajön, támogat és megad mindent" , és nem, egyáltalán nem unom. :) Biztos csomóan vannak még hasonlóan, úgyhogy ez az általánosítás nem helytálló. Kérdező,ha boldog szeretnél lenni, akkor tegyél érte, ahogy a #104 is írta. Fél éve írtad ki a kérdést és semmilyen fejlemény nem történt azóta. Tényleg ne várj tovább. A legrosszabb,ami történhet nem az, hogy szingli leszel. Hanem, hogy boldogtalan.
2022. jún. 18. 09:41
 110/142 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,van fejlemény?
2022. jún. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!