Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50- 60 évesen, hosszú házasságban- kapcsolatban, mit tegyen az ember, ha a párjának már nagyon lecsökken bizonyos közös programok iránti igénye?
Rossz, aki rosszra gondol 🙂
Te mire gondolsz #2. ?
Azért pld, teniszezni csak elmehet valaki a házastársa nélkül??? 🙂
Menjen el a barátaival, nem kell minden hobbinak megegyezni.
Párom például gokartozni imád, én max nézem. Mégsincs ezzel semmi gondunk.
Esetleg... na csak ahogy jön, írom neked ötletszerűen, azok alapján, amit láttam mar életemben:
-Nem lehet, hogy elnyomod őt a társasági életben?
Figyeltem egy házaspárt, a ferfi folyton a figyelem középpontjaban, a nő is szeretett volna figyelmet, nem kapta meg. Ahogy nyitotta a száját már csukhatta is be. A tulajdon férje tagadta meg tőle a figyelmet, így aztán mások is. Lathatóan unatkozott. Később ki is jelentette, hogy ő már kicsit belefáradt a társasági életbe.
-Nem lehet, hogy valamilyen szégyenérzet, önbizalomhiány, vagy fizikai ok miatt nem akar kimozdulni? Erre jo megoldas lehet egy un. renovaciós hét: kozmetika, fodrász, manikűr, masszazs.
Hát, kb ezek jutottak eszembe, így, hogy semmi részletet nem tudok a ti esetetekről.
Jajj, gyerekek, az élet szép.
Nagyon másra gondoltok a kérdésem alapján, mint amire én 🙂
Úgy, hogy eresszük el a témát 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!