Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a barátnőm kiakadása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátnőm kiakadása?

Figyelt kérdés
Internetezgettem a gépemen, amikor a barátnőm mondta hogy ma délután elmegy a haverjaival sütizgetni, iszogatni (nem alkoholt). Mondtam neki hogy rendben vigyázz magadra. Akkor bevágta az ajtót és elrohant. Kis idővel később visszajött és elkezdett velem veszekedni hogy magamtól miért nem megyek soha vele mindig hívnia kell. Azóta minden veszekedésnél felhozza hogy nekem nehezemre esik vele menni ha ő megy valahova (ennek már több hónapja). Elég igazságtalannak éreztem ezt amit meg is mondtam neki, de tegnap a barátnője rám írt hogyha férfinak tartom magam akkor magamtól is mennem kellene vele. Azóta zavar és nem hagy nyugodni. Tényleg én vagyok a hibás hogy úgy gondoltam hogy ahova nem hívnak oda minek menjek?

2020. ápr. 18. 17:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom jelezni, ha szeretném, hogy velem jöjjön, nem várom, hogy gondolatolvasó legyen.
2020. ápr. 18. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, h az a baja, h Te nem viszed el? Akár kettesben, akár társasággal?
2020. ápr. 18. 17:27
 3/14 A kérdező kommentje:
El szoktam én is vinni. A veszekedésnél is megmondta hogy az volt a baja hogy nem azt mondtam hogy megyek én is.
2020. ápr. 18. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülye a barátnőd. Én sem mennék oda ahova nem hívnak.
2020. ápr. 18. 17:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő bolond... Uramisten
2020. ápr. 18. 17:34
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Ez cak akkor éri meg, ha a barátnőjét is dugod.
2020. ápr. 18. 17:38
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Bocs de a barátnőd egy hisztis p**csa. Én meg pont azoktól az emberetkől/pároktól,vagyok kiakadva hol a felek mindig mindenhova együtt mennek és egy percet se bírnak a másik nélkül...nem vagy gondolatolvasó....
2020. ápr. 18. 17:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Pároknál is léteznek külön programok, sőt mindenkinek igénye van több-kevesebb időt olyan társaságban tölteni, ahol a barátja/barátnője nincs jelen. Legalábbis eddig a kérdésig azt hittem, hogy mindenkinek...

Nekem mindig is alap volt, hogy ha valahová a barátommal együtt szerettem volna menni, akkor megkértem, megkérdeztem van-e kedve hozzá. Ha csak annyit mondtam: "én elmegyek ide meg oda", akkor az azt jelentette, hogy én megyek egyedül, ő meg nem jön. Nyilván ezek olyan programok voltak, ahová ő nem is nagyon vágyott volna, barátnők és ilyesmi. Senki nem sértődött meg.

Ha ilyenkor közölte volna, hogy ő is jön, és mindenütt a sarkamban lett volna, mint valami utánfutó vagy személyi testőr, kifutottam volna előle a világból. Meg mondjuk a barátnőim is furcsán néztek volna ránk egy-egy "csak csajok" találkozón.

Szóval én sem értem a barátnődet. Nem lehet, hogy azt szeretné, hogy a haverjaival te is összebarátkozz, igazi része legyél a társaságnak (nem csak "a Gizi pasija"), és te is AKARJ velük találkozni? Nem mintha azt így kéne csinálni, de legalább elmondhatnánk, hogy van mögötte értelmezhető cél.

2020. ápr. 18. 18:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"de tegnap a barátnője rám írt hogyha férfinak tartom magam akkor magamtól is mennem kellene vele"

Ha én lennék ilyen helyzetben, ennek a barátnőnek megírnám, hogy ha nőnek tartja magát, akkor senkinek ne osszon kéretlen tanácsot, és a saját magánéletét menedzselje másoké helyett.

A barátnőmmel meg megpróbálnám egyszer normális hangnemben, nyugodt körülmények között megbeszélni ezt a dolgot, mert a ajtócsapkodós jeleneteket, az érzelmi zsarolást és drámázást nem tartom érett viselkedésnek, és hosszabb távon elfogadhatónak sem részemről.

2020. ápr. 18. 18:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsanat, sutizgetni menes, baratnok, 2020. aprilis 18-an?

Remelem, nem komoly.

2020. ápr. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!