Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátnőm kiakadása?
Pároknál is léteznek külön programok, sőt mindenkinek igénye van több-kevesebb időt olyan társaságban tölteni, ahol a barátja/barátnője nincs jelen. Legalábbis eddig a kérdésig azt hittem, hogy mindenkinek...
Nekem mindig is alap volt, hogy ha valahová a barátommal együtt szerettem volna menni, akkor megkértem, megkérdeztem van-e kedve hozzá. Ha csak annyit mondtam: "én elmegyek ide meg oda", akkor az azt jelentette, hogy én megyek egyedül, ő meg nem jön. Nyilván ezek olyan programok voltak, ahová ő nem is nagyon vágyott volna, barátnők és ilyesmi. Senki nem sértődött meg.
Ha ilyenkor közölte volna, hogy ő is jön, és mindenütt a sarkamban lett volna, mint valami utánfutó vagy személyi testőr, kifutottam volna előle a világból. Meg mondjuk a barátnőim is furcsán néztek volna ránk egy-egy "csak csajok" találkozón.
Szóval én sem értem a barátnődet. Nem lehet, hogy azt szeretné, hogy a haverjaival te is összebarátkozz, igazi része legyél a társaságnak (nem csak "a Gizi pasija"), és te is AKARJ velük találkozni? Nem mintha azt így kéne csinálni, de legalább elmondhatnánk, hogy van mögötte értelmezhető cél.
"de tegnap a barátnője rám írt hogyha férfinak tartom magam akkor magamtól is mennem kellene vele"
Ha én lennék ilyen helyzetben, ennek a barátnőnek megírnám, hogy ha nőnek tartja magát, akkor senkinek ne osszon kéretlen tanácsot, és a saját magánéletét menedzselje másoké helyett.
A barátnőmmel meg megpróbálnám egyszer normális hangnemben, nyugodt körülmények között megbeszélni ezt a dolgot, mert a ajtócsapkodós jeleneteket, az érzelmi zsarolást és drámázást nem tartom érett viselkedésnek, és hosszabb távon elfogadhatónak sem részemről.
Bocsanat, sutizgetni menes, baratnok, 2020. aprilis 18-an?
Remelem, nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!