Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadása a barátnőmnek?
Sziasztok!
A barátnőmmel kb két hónapja összeköltöztünk. Eleinte minden jó volt. Azt tudni kell, hogy a szüleim lakásában élek, éltünk. Az anyám rengeteget próbált segíteni, helyet csinálni a barátnőmnek és nekem is sokat segített takarítani, mert a munka és suli mellett erre nagyon kevés időm volt. A barátnőm viszont besokallt, azt mondja, ránk szállt az anyám, és nem hagy teret. Pedig mondtuk neki, hogy max egy hónap, és békénhagy minket, de azt se mondhatom, hogy az anyám ne jöjjön a saját lakásába. A barátnőm azt mondta, ő nem ezt kéri, csak azt, hogy heti 1* 2* jöjjön.
Az anyám csak jót akart, semmi hátsó szándék nem vezette.
De odáig fajult a dolog, hogy a barátnőm végül elköltözött, egyre többet kiakadt, először ő akart menni, de végül maradni akart, és akkor már én kértem, hogy menjen. Megromlott miatta az anyámmal a kapcsolatunk, mert úgy éreztem soha semmi nem volt neki jó, az anyám meg végül egyáltalán nem jött, nehogy megint megsértődjön a barátnőm.
A szétköltözést viszont nehezen bírja a barátnőm és szerintem szakítani akar.
Mondtam, ha majd lediplomázok és ki tudunk venni ketten egy albérletet, minden más lesz, de nem hisz nekem. Már nem tudok mit tenni, elegem van belőle, mindenen kiakad már mostanában.
25F
Először menni akart, de utána mondta, hogy semmi értelme visszalépni egyet, mert ez hatalmas visszalépés a kapcsolatunkban.
Én viszont azt érzem, ha maradt volna, még több veszekedés lett volna és akkor tényleg vége a kapcsolatunknak.
De anyámnak néha muszáj nálam aludnia a munkája miatt. És akkor már próbál nekem is segíteni, plusz a barátnőmnek is próbált volna. Ez annyira rossz?
A barátnőm mondta, hogy nem az anyám személyével van baja, hanem azzal, hogy huszonévesen nem hármasban szeretne élni, ami szerintem picit túlzás, hiszen nem volt mindig velünk az anyám.
Ja hogy már ott is alszik.
Így ki akar élni szerinted? Gondolkozzál már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!